Uusi pikavippi avattu – Uusimmat pikavipit ja pikalainat

#1 Luottonetistä

Luottonetistä on uusi suosittu lainapalvelu, jossa kilpailutat yhdellä hakemuksella useita pankkeja. Saat päätöksen ja useita lainatarjouksia heti hakemuksen lähettämisen jälkeen. Lainarahat maksetaan heti.

Yli 96% palvelun kautta lainaa hakeneista saa enemmän kuin 4 lainatarjousta.

uusi pikavippi avattuEtsitkö uusia pikavippejä? Uudet pikavipit tuovat mukanaan kuluttajille suotuisaa kilpailua ja parantaa lainan hakijoiden asemaa Suomen lainamarkkinoilla. Yhä useampi juuri avattu vippi on nykyään ulkomaalaistaustainen. Esimerkiksi Norja ja Ruotsi ovat tuoneet mukanaan lisää kilpailua omien tuotteidensa myötä. Me listaamme tähän sivulle uusia pikavippejä sitä mukaan kun niitä avataan.

Uudet pikavipit 2020

Ainoa ero perinteisiin pikavippeihin joita nämä uudet pikavipit tuovat tullessaan on hinta. Tyypillisesti uudet lainapalvelut tuovat mukanaan myös erilaisia järjestelmiä lainanhakemiseen liittyen, useimmiten kuitenkin jonkin brändin, joka kilpailuttaa lainat puolestasi. Mutta miksi kuluttajat etsivät tietoa uusista lainoista, eivätkö vanhat lainat kelpaakkaan? Kyse ei ole siitä, vaan yksinkertaisesti uudet lainapaikat avautuessaan tarjoavat järkyttävän hyviä kampanjatarjouksia aina korottomista pikavipeistä ilmaisiin ensimmäisiin nostoihin, tai muuten vaan erittäin kilpailukykyisen hinnan kulutusluotoille.

Mutta pidemmittä puheitta siirrytään tarkastelemaan uusia lainatarjouksia / luotonantajia. Listasta puuttuu suosituin tämän hetken uutuus josta voit lukea lisää täällä : Sortter – Pikavippikuningas.fi

VertaaKorkoja.fi

Vertaakorkoja.fi on erikoistunut lainojen korkovertailuun ja kuluttajien auttamiseen lainoihin liittyvissä asioissa. Lainaa voi hakea heidän kauttaan aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti.

Top5Credits

Top5Credits on uudenlainen lainojen vertailupalvelu, jossa voit ise valita etsitkö sopivan lainatarjouksen omatoimisesti vain annatko heidän kilpailuttaa lainasi.

Ilmanvakuuksia.fi

Ilmanvakuuksia.fi on Suomessa toimintansa aloittanut lainapalvelu josta voit hakea edullista lainaa aina 100 eurosta jopa 60 000 euroon asti. Ilman vakuuksia tietysti.

Instabank

Instabank on norjalainen lainapalvelu, josta voit hakea 500 – 50 000 euroa lainaa. Takaisinmaksutavaksi voit valita joustavan takaisinmaksun tai kiinteän laina-ajan. Joustava takaisinmaksu on ikäänkuin joustoluotto tässä tapauksessa.

Amyrahoitus

Amyrahoitus on myös norjalainen lainankilpailuttaja josta voit hakea lainaa jopa 60 000 euroa. Palvelun mukaan lainahakemus kilpailutetaan 14 pankin kesken.

Vertaaensin.fi

Vertaaensin on suomalainen, lainatietoa tarjoava palvelu jossa voit kilpailuttaa minkä tahansa lainasumman yli 30 pankin kesken.

Aktiivilaina

Aktiivilaina on myös suomalainen lainankilpailuttaja. Palvelusta voit hakea lainaa 500 – 70 000 euroa. Yhdellä hakemuksella tavoitat 25 pankkia ja rahoituslaitosta.

Credento

Credento on vakuudeton kertaluotto. Lainasummat ovat 1500 – 10 000 euron välillä ja takaisinmaksuaika jopa 8 vuotta. Tämän lainan vuosikorko on kertaluottojen kesken todella kilpailukykyinen.

Euro24

Euro24 on luottotili. Voit avata 2000 euron tililuoton, jonka puitteissa teet haluamasi määrän nostoja. Maksimi lainasumma on kuitenkin 2000 euroa. Uusille asiakkaille ensimmäinen laina ilman nostokuluja 1000 euroon asti!

Mony

Mony on myös norjalaistaustainen lainan kilpailuttamista tarjoava palvelu. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella 25 pankkia täysin ilmaiseksi.

Pohjoisen laina

Pohjoisen laina on nimestä huolimatta myös norjalainen lainan kilpailuttamista tarjoava palvelu. Lainaa voi palvelusta hakea 2000 – 60 000 euroa. Hakemus välitetään yli 20 pankille.

Otso laina

Otso laina myös yllätys yllätys norjalaistaustaisen yhtiön omistama lainatuote. Lainahakemuksesi toimitetaan yli 50 lainantarjoajalle maksuttomasti ilman sitoutumista. Saat eteesi sinulle parhaat lainatarjoukset jotka voit hyväksyä tai hylätä.

Uudet pikaluotot

Yläpuolella ovat tämän hetken tuoreimmat pikaluotot. Kuten huomataan lähes puolet uusista avautuneista lainapalveluista on ulkomaalaistaustaisen yhtiön omistamia. Tässä tapauksessa norjalaisia. Mukaan mahtuu kuitenkin muutama suomalainenkin lainapalvelu. Kokeile hakea lainaa kyseisistä lainapalveluista ja vertaile heidän antamiaan tarjouksia keskenään. Kilpailuttajien antamat tarjoukset eivät ole sitovia, joten voit helposti katsoa mistä saisit edullisinta lainaa jo tänään.

Uusin lainapalvelu avattu

Uusin avattu lainapalvelu löytyy listauksesta ylimpänä. Heiltä on mahdollista hakea pienempää ja suurempaa pikalainaa kaikkiin tarpeisiin. Ylimpänä ovat myös ne vaihtoehdot jotka maksavat lainoja heti tilille kun hakemus on täytetty ja lähetetty, sekä tarvittaessa sopiva lainatarjous allekirjoitettu.