Varma pikavippi

Kokeilimme itse, mitkä palvelut tarjoavat varmaa lainaa.

Varma pikavippi näiltä välittäjiltä:

Bank Norwegian
5.0 ArvosanaLuotonantaja

Bank Norwegian

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Rahoitu logo
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Rahoitu

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

omalaina.fi
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Omalaina

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Sortter
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Sortter

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Zmarta logo
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Zmarta

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Rahalaitos logo
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Rahalaitos

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Varma pikavippi lainanvälittäjän avulla

Varma pikavippi voi monelle olla itsestäänselvyys. Päätin kuitenkin kysellä sivuston käyttäjiltä, kuinka varmasti he uskovat saavansa pientä lainaa tai oliko heillä omakohtaisia kokemuksia siitä, että lainapäätös oli hylätty, vaikka hylkäämiselle ei ole perusteita.

Me tartuimme härkää sarvista ja etsimme ratkaisua ongelmaan. Lopulta löysimme kaikille sopivan ratkaisun, jonka avulla kuka tahansa voi saada varman pikavipin. Oikea kysymys onkin, mistä varma pikavippi? Vastaamme tähän kysymykseen aivan kohta, ensiksi kerromme hieman itsestämme.

Munlaina.fi auttaa löytämään varman lainan

Munlaina.fi on maksuton lainojen vertailemiseen erikoistunut palvelu, joka tarjoaa kuluttajille ajankohtaista ja arvokasta tietoa lainan hakemiseen liittyen. Esittelemme vain sellaisia lainapalveluita, jotka voivat myöntää lainaa kaikille lainanhakijoille taustoista riippumatta.

Voimmekin melkein sanoa, että olemme ainoa lainavertailusivusto verkossa, joka oikeasti tekee mitä lupaa. Emme esittele sellaisia luotonantajia, joilta on pieni todennäköisyys saada lainaa, koska heidän asettamansa kriteerit ovat liian korkeita monelle meistä.

Voit siis suoraan katsoa tällä sivulla esitellyt lainanvälittäjät, jotka pystyt antamaan sinulle useita lainatarjouksia, vaikka olisitkin saanut kielteisen lainapäätöksen joltain toiselta luotonantajalta. Löydämme varmasti sinulle yhdessä sopivan lainan.

Mikä tekee pikavipistä varman?

Mikään laina Suomessa ei ole varma. Jokainen luotonantaja ja pankki asettaa lainanhakijoille aina omat kriteerinsä, jotka liittyvät ikään, tuloihin, elämäntilanteeseen, aikaisempiin velkoihin ja niin edelleen.

On olemassa kuitenkin lainanvälittäjiä, jotka pystyvät tavoittamaan kaikki nämä pankit ja rahalaitokset vain yhden hakemuksen avulla, jonka takia sinun ei tarvitse repiä hiuksia päästäsi löytääksesi varman pikavipin.

Lainanvälittäjillä on palvelussa mukana useita rahalaitoksia, pienlainaajia ja pankkeja, jotka voivat tehdä sinulle tarjouksen. Yksitellen lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen näille luotonantajille veisi ikuisuuden, jonka takia helpoimmalla pääsee, kun käyttää maksuttomia lainanvälittäjiä apuna.

Näin varma pikavippi on sinun:

Varmista ensin, että täytät kaikkein alhaisimmat kriteerit, joita luotonantajat voivat vaatia. Nämä kriteerit ovat seuraavat:

  • Olet vähintään 18-vuotias
  • Sinulla on säännölliset tulot (tuet, etuudet ja eläke lasketaan tuloiksi)
  • Asut vakituisesti Suomessa
  • Sinulla ei saa olla maksuhäiriömerkintää
 

Mikäli täytät kaikki nämä edellä mainitut kriteerit, sinulla ei tule olemaan ongelmia lainan saamisessa. Paitsi siinä tapauksessa, jos sinulla on liikaa aikaisempia lainoja tai velkoja, joissa riittää vielä lyhennettävää. Tässä tapauksessa varmin tapa saada lainaa, on ottaa hakemukseen mukaan niin sanottu yhteishakija, jolloin haetaan rinnakkaislainaa.

Varma pikavippi luottotiedottomalle voi onnistua

Suomessa luottotietojen menettäminen on suuri isku vasten kasvoja, joka monelle on aiheutunut harmillisesta tilanteesta, johon ei ole itse voinut vaikuttaa. On myös tapauksia, joissa omalla välinpitämättömyydellä on ollut kauaskantoiset seuraukset.

Pitkään luottotiedottomat eivät voineet saada vakuudetonta lainaa yhdeltäkään luotonantajalta, kunnes markkinoille tuli Tandolaina. Emme ole itse kokeilleet Tandolainaa, mutta tiedämme, että tämä luotonantaja on mukana tällä sivulla esiteltyjen lainanvälittäjien palveluissa, jolloin saat lainatarjoukset myös tältä yritykseltä.

Tarkemmin ottaen helpoin ratkaisu Tando laina ei ole, sillä lainahakemuksessa on oltava mukana toinen hakija, jolla on puhtaat luottotiedot. Tässä kohtaa mielestämme vakuudettoman ja vakuudellisen lainan raja hämärtyy, sillä Tandolaina mainostaa itseään vakuudettomia lainoja myöntävänä yrityksenä.

Pyydä kuitenkin lainatarjoukset välittäjiltä ja katso vaaditaanko omalla kohdallasi lisädokumentteja.

Varma pikalaina heti tilille

Pikavippien tai pikalainojen nimikin jo sen sanoo – kyseessä on nopeasti tilille maksettava laina. Joidenkin luotonantajien kohdalla kuitenkin myös pienten lainojen maksamisessa saattaa mennä päivä, vaikka usein pikavippejä hakevat juuri sellaiset henkilöt, joilla on tarve saada pikavippi heti.

Me esittelemme lainanvälittäjiä, jonka ansiosta tavoitat kaikki sellaiset luotonantajat ja rahalaitokset, jotka voivat maksaa sinulle rahat heti lainasopimuksen allekirjoittamisen jälkeen.

Jos sinulla on kiire, älä enää tuhlaa aikaasi vaan siirry täyttämään ja lähettämään lainahakemus valitsemallesi lainanvälittäjille, joita suosittelemme tällä sivulla.

Nopeiden lainojen kohdalla tärkeintä on muistaa lähettää ja vastaanottaa lainatarjoukset kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana, koska yöaikaan lainoja voi olla vaikea saada tilille, ellei kyseessä ole aikaisemmin avattu tililuotto.

Nämä palvelut myöntävät lainaa varmasti

Olemme vuosien aikana kokeilleet satoja erilaisia lainapalveluita aina Suomesta muihin Pohjoismaihin, mutta emme koskaan aikaisemmin ole törmänneet tällaisiin lainapalveluihin, jotka niin kovalla todennäköisyydellä löytävät edes yhden lainatarjouksen taustoista riippumatta.

Nämä kaksi lainapalvelua ovat:

Omalaina: toimittaa palveluun lähettämäsi lainahakemuksen yli 30 yhteistyöpankille ja rahoituslaitokselle yhdellä kertaa. Tästä palvelusta sinulla on hyvin korkea todennäköisyys saada varmasti lainaa.

Zmarta: toimittaa lainahakemuksen yhdellä kertaa yli 25 pankille ja luotonantajalle siten, että voit saada useita lainatarjouksia yhdellä kertaa. Löytyy myös monilta muilta sivustoilta, jotka esittelevät paikkoja, joista voi saada varman pikavipin taustoista riippumatta.

Entä jos lainaa ei löydy näistäkään, onko toivo menetetty?

Suomessa lainapalveluiden tarjonta on lähes loputon suo, joten älä vielä murehdi. Voit kokeilla hakea lainaa kaikista esittelemistämme lainapalveluista ilman sitoutumista tai maksamista. Jos lainaa ei saa tai sopivaa lainaa ei löydy, voit kokeilla 30 vuorokauden kuluttua uudestaan, kun aikaisemmat lainatarjoukset ovat erääntyneet.

Koska lainanvälittäjien menetelmä tavoittaa pankit ja rahalaitokset on niin tehokas, lainan saannin todennäköisyys pienenee hyvin radikaalisti, kun kaikki lainanvälittäjät on käyty läpi. Tässä kohtaa kannattaa suoraan kysyä, josko saisit lisätietoa suoraan heiltä, mistä kielteisessä lainapäätöksessä on kyse?

Uskomme kuitenkin, että suurin osa teistä, jotka lukevat tätä artikkelia löytävät pikavipin varmasti. Vain erittäin painavat syyt voivat estää lainan saamisen ja tietäisi itse, jos sellaisia taustalla olisi.