Pikavippi yöllä

Pikavippi yöllä

Tarvitsetko lainaa tilillesi yö-aikaan? On turhauttavaa selata eri lainapalveluita vain saadakseen selville, että lain mukaan pikavippejä ei voida maksaa öisin. Ei hätää se on mahdollista vaikka pääsääntöisesti lainoja voidaan maksaa vain kello 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Näillä vinkeillä onnistut saamaan rahat käyttöösi myös yöllä. Saadaksesi lainaa käyttöösi yö-aikaan on sinun avattava valmiiksi joustoluottotili.

Kun olet avannut itsellesi jonkin esittelemistämme tililuotoista tulee sinun tehdä ensimmäinen raha-nosto annetussa aikamääreessä. Tämän jälkeen voit koska tahansa kellon ajasta riippumatta nostaa lainaa käyttöösi. Näin siis pikavippi on käytössäsi myös yöllä.

Mistä saa pikavipin yöllä?

Esittelemme sinulle ne lainapaikat joissa tämä optio on mahdollinen. Muista tehdä ensimmäinen nosto hyvissä ajoin ennen kuin kello ennättää yli 23.

21v

5/5

Ferratum tarjoaa asiakkailleen joustavaa luottoa aina 2000 euroon asti. Nostoja voi tehdä aina 1 eurosta jopa 2000 euroon asti. Uusille asiakkaille ensimmäinen laina on nostokuluton. Lähetä luottohakemus Ferratumille jo hyvissä ajoin, saat lainapäätöksen heti ja voit tehdä luottosopimuksen samantien. Ensimmäinen nosto tulee tehdä ennen kello 23:00 jos haluat nostaa myöhemmin rahaa tilillesi yöllä.

19v

5/5

Credit24 lainapalvelu on hyvin samantyylinen kuin Ferratum. Ainoa ero näiden kahden välillä on, että Credit24 tarjoaa luottoa jopa 4000 euron luottorajalla ja ikäraja on vain 19 vuotta. Molempiin pätevät samat ominaisuudet eli luottosopimus ja ensimmäinen nosto tulee tehdä kello 7:00 – 23:00 välisenä aikana.

18v

5/5

Limiitti on lähes identtinen Ferratum Joustava lainatuotteen kanssa, jossa luottoraja on maksimissaan 2000 euroa. Se minkä takia Limiitti on hyvin suosittu lainapalvelu johtuu siitä, että se omaa alimman ikärajan 18 vuotta. Myös tässä palvelussa ensimmäinen nosto pitää olla tehtynä ennen kello 23:00 jotta pikavippi yöllä olisi mahdollinen.

Lainaa heti tilille 24h tänään

Voit siis hakea lainaa heti tilille myös yöllä 24h vuorokaudessa. Käydään vielä nopeasti läpi mitä asioita tulee ottaa huomioon. Vuonna 2020 on siis vielä mahdollista saada lainaa tilille myös yöllä vaikka lainsäädännön mukaan pikavippejä voidaan maksaa vain 07:00 – 23:00 välisenä aikana. Tämä johtuu siitä, että joustoluotto lainatuotteet toimivat hieman eri tavoin.

Toimi näin:

  1. Avaa joustoluottotili jossakin edellämainitussa palvelussa.
  2. Tee ensimmäinen nostosi 7:00 – 23:00 välillä.
  3. Tämän jälkeen voit nostaa rahaa 24h käyttöösi jopa yöllä.

Mitä tarvitsen tililuoton avaamiseen?

Tilin luoton avaamista varten sinun ei tarvitse muuta kuin täyttää luotonantajan vaatimukset ja omistaa verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Lainahakemuksen täyttäminen onnistuu koska tahansa ympäri vuorokauden, mutta jos rahaa haluaa nostaa tilille yöllä on muistettava noudattaa edellämainittuja ohjeita.

Moni hakee tietoa pikavipeistä yöllä varsinkin viikonloppuisin todennäköisesti juhlimisen yhteydessä. Kannattaa kuitenkin etukäteen jo tutustua aiheeseen jotta osaa toimia tilanteessa oikein. Edellämainittujen tililuottojen etuus on siinä, että et maksa ylimääräisiä piilokuluja vaan maksat ainoastaan lainasta jonka olet nostanut käyttöösi.

Oliko artikkelista sinulle apua?
[Total: 1    Average: 5/5]