Lainaa Työttömälle

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia, kokeile näitä

Parhaat lainat työttömille

Bank Norwegian
5.0 ArvosanaLuotonantaja

Bank Norwegian

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Rahoitu logo
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Rahoitu

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

omalaina.fi
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Omalaina

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Sortter
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Sortter

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Zmarta logo
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Zmarta

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Rahalaitos logo
5.0 ArvosanaLainanvälittäjä

Rahalaitos

Lainojen kilpailuttaminen • Yhdistelylainat • Maksetaan heti

Lainaa työttömälle ilman vakuuksia

Oletko joutunut tai vaarassa joutua työttömäksi ja tulot ovat minimaaliset? Työttömyys on ikävä yllätys ja se saattaa tulla kenen tahansa kohdalle täysin yllättäen. Monesti työttömät tarvitsevat kaikkein eniten lainaa, jonka takia monet ajattelevatkin, että työttömille ei myönnetä lainoja.

Me autamme sinua hädässä, sillä riittää, että sinulla on edes joitakin tuloja, joko ansiosidonnaista päivärahaa, työmarkkinatukea tai eläketuloja.

Luotonantajien asettamat minimitulovaatimukset ovat alhaisimmillaan noin 720 euron luokkaa kuukaudessa ja tässä kohtaa puhutaan bruttosummista, eli riittää jos käteen jäävä osuus on yli 580 euroa.

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa työttömiä löytämään luotonantajat, jotka voivat myöntää heille tarvitsemaansa lainaa. Haluamme aidosti auttaa kuluttajia löytämään edullisimmat lainat, jonka takia vertailustamme löytyy monta lainanvälittäjää.

Jos olet työtön, jatka lukemista. Kerromme sinulle, miten ja mistä sinä saat edullista lainaa.

Lainaa työttömälle – älä astu sudenkuoppiin

Työttömät tarvitsevat monesti rahaa nopealla aikataululla, jonka takia osa heistä saattaa huomaamattaan mennä markkinointitempauksiin ja ottaa sen kaikkein kalleimman lainan, vain koska ”sen nyt sai”. Kannattaa käyttää muutama minuutti aikaa päivästäsi ja kilpailuttaa lainat.

Korostamme, että etenkin työttömien kannattaa olla erityisen tarkka lainaehtojen suhteen ja selvittää lainoihin liittyvät kokonaiskustannukset ennen lainasopimuksen allekirjoittamista, vaikka lainalla olisikin kiire.

Aivan ensimmäisenä ei välttämättä lainaa kannatta edes harkita, jos puuttuvan rahan pystyy järjestämään jotakin muuta kautta, kuten esimerkiksi myymällä irtaimistoa tai luopumalla turhista palveluista, joita ei tarvitse.

Kun laina on ajankohtainen, kannattaa ottaa yksi suurempi laina, jos mahdollista, sen sijaan, että ottaisit monta pienempää lainaa. Näin vältyt ylimääräiseltä stressiltä ja pienennät lainoista aiheutuvia kustannuksia.

Jos sinulla on jo entuudestaan lainoja ja lainan saanti mahdollisuudet näyttävät heikoilta, kannattaa kokeilla lainojen yhdistämistä. Yhdistelylainan avulla vaihdat helposti aikaisemmat lainat yhdeksi edullisemmaksi lainaksi ja voit samalla hakea hieman lisälainaa, eli aavistuksen suuremman lainan, kun nykyiset lainasi.

Lainavaihtoehtoja on monia, joten vertailu on aina kannattavaa.

Mikä on paras laina työttömälle?

Työttömät voivat hakea lainaa aivan samalla tavalla kuin ketä tahansa. Perinteiset pankit ovat hyvin vastahakoisia myöntämään lainaa työttömäksi joutuneelle henkilölle, vaikka hän saisikin päivärahaa tai ansiosidonnaista.

Usein ainoaksi vaihtoehdoksi jäävät vakuudettomat lainat, joita ovat pikavipit, kulutusluotot ja joustoluotot.

Työttömien rahantarve vaihtelee, mutta on hyvin tyypillistä, että tulojen laskiessa tarvitaan pientä lisärahoitusta kuukausittain, kunnes tilanne saadaan ennalleen. Tässä tapauksessa paras ratkaisu, mitä lainoihin tulee, on ottaa joustoluotto.

Joustoluotolta voi nostaa juuri sen verran käyttörahaa tilille kuin tarvitsee, jolloin ei joudu maksamaan kuluja ja korkoja suuremmasta lainasta.

Edullinen laina työttömälle selviää vertailusta

Voit olla rauhallisin mielin, sillä löydämme sinulle varmasti sellaisen luotonantajan, joka on valmis myöntämään sinulle lainaa ja vieläpä edullista sellaista.

Koko lainanhakuprosessi kannattaa aloittaa silmäilemällä sivustollamme olevia lainapalveluita, jotka edustavat Suomen verkkolainojen kermaa. Olemme listanneet pääsääntöisesti vain lainanvälittäjiä, koska olemme vuosien varrella huomanneet, että edullisimmat lainat löytyvät, kun lainahakemukset toimitetaan kerralla usealle pankille ja luottolaitokselle.

Valitse sopiva lainapaikka ja siirry täyttämään lainahakemus. Lähetettyäsi lainahakemuksen saat lainatarjouksia heti, mutta varaudu joidenkin luotonantajien kohdalla toimittamaan liitteitä etenkin, jos kyseessä on suurempi laina.

Luotonantajien vaatimat liitteet työttömiltä ovat usein todistus joistakin tuloista, jotka tässä tapauksessa ovat päivärahat, tuet tai eläketulot. Pelkkä kuvankaappaus puhelimella riittää, kunhan siitä käy ilmi kaikki tarvittava.

Saat rahat tilillesi heti, kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen eli hyväksynyt lainapalvelun kautta saamasi lainatarjouksen.

Velkaantunut työtön – mitä voi tehdä

Velkaantuminen on erittäin harmillinen asia ja yleensä se voi liittyä pitkäaikaiseen työttömyyteen, johon on joutunut joko työkyvyttömyyden tai jonkin muun syyn kautta. Siinä tapauksessa, jos pankit eivätkä yksityiset rahalaitokset pysty myöntämään sinulle lainaa on enää kaksi vaihtoehtoa.

Aivan ensimmäisenä voit kokeilla vielä hakea lainanvälittäjiltä uutta lainaa, mutta ilmoita lainahakemuksen yhteydessä, että haluat yhdistää vanhat lainasi. Kannattaa ottaa mukaan myös yhteishakija, jos mahdollista. Näin pystyt parantamaan luottopisteytystäsi merkittävästi.

Takuusäätiö auttaa velkaantuneita henkilöitä ottamaan järjestyksen omasta taloudesta. Soita maksuttomaan palvelunumeroon ja kerro tilanteestasi. Parhaimmassa tapauksessa Takuusäätiö takaa sinulle pankkilainan, jolla voit katkaista velkakierteen. Kyseessä on siis vapaaehtoinen velkajärjestely, joka kannattaa tehdä hyvissä ajoin ennen kuin on liian myöhäistä. Eli velkojen kokonaismäärien on oltava alle 34 000 euroa yksi haettuna ja yhteishakijan kanssa enintään 45 000 euroa.