Joustoluotto

Aloita joustoluottojen vertaileminen alla olevalla työkalulla! Valitse haluamasi lainasumma ja työkalumme löytää sinulle sopivimmat luotonantajat.

5/5

Lainasumma
1 – 4000€

Korko
0 – 20%

Laina-aika
3 – 54kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000€

Korko
4,5 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 10 000€

Korko
13,9 – 19,9%

Laina-aika
13 – 80kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 5000€

Korko
20%

Laina-aika
12 – 34kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000€

Korko
4 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 10 000€

Korko
13,9 – 19,9%

Laina-aika
13 – 80kk

Arvostelu
Lue lisää

Lainavertailun tulokset ovat vain suuntaa-antavia ja perustuvat palveluiden sivustoilla ilmoittamiinsa tietoihin.

Joustoluotto - Joustava laina

Joustoluotto on joustava laina, jonka saat käyttöösi yhdellä hakemuksella. Tyypillisesti joustoluotot ovat suuruudeltaan yli 2000 euroa.

Kun olet saanut hyväksytyn joustoluottopäätöksen voit nostaa rahaa heti tilillesi aina sen verran kuin tarvitset. Nostojen määrää ei ole rajoitettu, joten sinun ei tarvitse tehdä uutta hakemusta joka kerta kun haet lainaa.

Luottotilin etu piilee siinä, että sen avaaminen ei maksa mitään. Jolloin kun lainan tarve iskee, voit nostaa avaamaltasi tililtä heti rahaa.

Kulut kertyvät vasta kun nostat luottoa käyttöösi, maksat kulut ja korot vain nostamastasi lainasummasta.

Joustoluotto on erinomainen vaihtoehto kun pikavippi ei sovi sinulle tai kun kulutusluotto on liian suuri. Joustoluotto sopii myös tilanteisiin jossa rahoitustarpeita voi ilmetä jatkuvasti.

Joustoluoton hinta

Joustoluottojen hinnat vaihtelevat suuresti, toki ne ovat lähtökohtaisesti edullisempia kuin pikavipit. Joustoluottojen hinta koostuu pääsääntöisesti koroista ja kuluista. Lopullinen kustannus kuitenkin riippuu siitä paljonko nostat rahaa tilillesi.

Lisäksi joustoluoton hintaan vaikuttaa se kuinka nopeasti maksat lainan takaisin. Voit koska tahansa maksaa lainaa takaisin kerralla enemmän.

Sitä mukaan kun maksat lainaa takaisin se palautuu käyttöösi nostettaviin varoihin omalle luottotilillesi.

Joustoluotto netistä edullisesti

Lainan hakeminen netistä on nopeaa ja vaivatonta. Lainahakemuksen voit täyttää missä-,milloin- ja millä laitteella tahansa. Tarvitset vain internetyhteyden.

Eli voit hakea joustoluottoa milloin tahansa, lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei maksa mitään ja on nopeaa.

Jos haluat saada joustoluoton mahdollisimman nopeasti, kaiva valmiiksi pankkitunnukset ja tositteet ja siirry täyttämään hakemus. Pankkitunnuksia tarvitset tunnistautumiseen verkkopalvelussa.

Joustoluotto siirtyy tilillesi keskimäärin alle 15 minuutissa kun pyydät nostoa. Aika tai paikka eivät vaikuta noston nopeuteen. Juuri tämän takia joustoluotto on yksi suosituimmista lainatuotteista Suomessa.

Kenelle joustoluotto sopii

Joustoluottoa haetaan yleensä kun tarvitaan pikavippiä suurempaa lainaa, joustavalla takaisinmaksuajalla. Joustoluotto sopii arjen yllättäviin rahoitustarpeisiin ja sillä ne pystytään paikkaamaan nopeasti. Koska jos olet hakenut valmiiksi jo joustoluottoa, ei sinun tarvitse kuin siirtyä tekemään nosto jolloin rahat ovat tililläsi heti. Joustoluottoa käytetään myös hajonneiden kodinkoneiden rahoittamiseen tai auton korjauksiin. Juuri näihin tilanteisiin joustoluotto on mahtava apu, koska voit nostaa juuri sen määrän tilille jonka tarvitse ja maksat vain siitä summasta kertyvät korot ja kulut.

Ilmainen ensimmäinen nosto

Tiestikö, että uutena asiakkaana voit saada ensimmäisen noston ilman korkoa ja kuluja? Muutama luotonantajat myöntää uusille asiakkailleen tietyn summan lainaa ilman korkoja ja kuluja. Maksuaika kuluttomasti ja korottomasti on tyypillisesti 1 kuukausi. Jos maksat lainasi takaisin kerralla, maksat vain lainaamasi summan.

Alla muutamia lainapalveluita joilta voit saada ilmaisen ensinoston:

suomilimiitti ilmainen pikavippi

Suomilimiitti on kotimainen lainapalvelu, josta voit hakea joustoluottoa jopa 2000 euroon asti. Tällä hetkllä uusille asiakkaille myönnetään ilmainen ensimmäinen nosto jopa 2000 euroa.

Ilmainen ensinosto on nimensä mukaisesti täysin ilmainen, siihen ei lisätä nostokulua tai korotonta maksuaikaa ennen ensimmäistä eräpäivää. Koroton maksuaika on 30-60 vuorokautta.

Suomilimiitin joustoluotta voit hakea jos olet 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

Hae Suomilimiittiä tästä

Ferratum ilmainen ensilaina

Ferratum myöntää asiakkailleen 4000 euron joustoluottoa. Uusille asiakkaille ensimmäinen nosto ilman nostokuluja, sekä 30 päivää maksuaikaa ilman kertyvää korkoa. Joustoluoton hakeminen on nopeaa.

Voit hakea joustoluottoa ferrattumilta, jos olet 21 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen.

Hae Ferratum Joustavaa tästä

Luottopalvelut lainaa 100 - 4000 euroa

Luottopalvelut.fi sivujen kautta voit hakea joustoluottoa 100 – 60000 euroa. Saat käyttöösi luottotilin josta voit nostaa lainaa tilillesi niin paljon kuin tarvitset, milloin tahansa. Nostojen määrää ei ole rajoitettu.

Lainahakemuksen tekeminen on helppoa, lainapäätöksen saat lähes välittömästi.

Luottopalveluiden kautta lainaa voi hakea kaikki 18 vuotta täyttäneet Suomen kansalaiset.

Hae Luottopalvelut tililuotto tästä