Bondora

bondora

Bondora on vertaislaina-palvelu, joka on itsekkin kyllästynyt persoonattomiin suurpankkeihin. Bondora palvelusta lainaamalla saat lainaa edullisella korolla, joka on peräisin muilta yksityishenkilöiltä jotka ovat valmiita lainaamaan rahaa sinulle.

Hae lainaa heti ilman vakuuksia ja takaajia!

Yleistiedot Bondora lainasta:

Bondora vertaislaina-palvelusta haet lainaa ilman vakuuksia 500 - 10 000 euroa 3 - 60 kuukauden joustavalla takaisinmaksuajalla. Rekisteröidy palveluun ja lähetä maksuton lainahakemus, saat itse valita sinulle mieleisimmän lainatarjouksen. Sopivan lainan löydyttyä allekirjoita sopimus pankkitunnuksilla ja rahat ovat käytössäsi nopeasti!

Plussat:
  • Edullinen korkotaso, alkaen vain 9%.
  • Useita lainatarjouksia.
  • Vertaislainaa.
Miinukset:
  • Asiakaspalvelu tavoitettavissa vain sähköpostilla.
  • Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Bondora on Euroopan edistynein vertaislainapalvelu

Bondora on jo pitkään toiminut alan johtavana pioneerinä ja toimii hyvänä palveluna niin lainanhakijoille kuin sijoittajillekkin. Yritys on toiminut rahoitusalan innovatiivisena pioneerinä jo vuodesta 2009 ja mullistanut käsityksen edullisista lainoista jo lähes miljoonalle asiakkaalleen. 

Voit hakea edullista pikalainaa alkaen 9 prosentin vuosikorolla 500 – 10 000 euroa. Takaisinmaksuaika vaihtelee lainasummasta riippuen 3 – 60 kuukauden välillä. 

Bondora on ehdoton valinta kun tarvitaan suurempaa lainaa edullisesti.

Bondora kysymyksiä:

Kuka voi hakea lainaa Bondoralta?

Bondora myöntää lainoja 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Tarvitse vain omat verkkopankkitunnukset lainasopimuksen tekemiseen.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on alkaen vain 9 prosenttia tai tarkemmin 8,9 prosenttia joka on yksi tämän hetken edullisimmista kulutusluottojen koroista. Lainan lopullinen korko on henkilökohtainen ja tiedät sen vasta kun lähetät lainahakemuksen palveluun.

Kuinka paljon lainan hakeminen maksaa?

Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen Bondoralle ei maksa mitään. Voit pyytää maksuttoman lainatarjouksen palvelusta ja katsoa mihin hintaan saisit lainaa.

Kuinka nopeasti laina on käytössä?

Laina maksetaan tilille heti kun olet allekirjoittanut lainasopimuksen sinua kiinnostavasta lainatarjouksesta.

Miten haen Bondora lainaa?

Siirry Bondora.fi palvelun sivuille ja täytä lainahakemus – saat alustavan lainapäätöksen välittömästi.

Voit vapaasti hyväksyä tai hylätä saamasi lainatarjoukset. Kun hyväksyt lainatarjouksen ja allekirjoitat luottosopimuksen siirretään rahat pankista riippuen käyttöösi 15 minuutissa – 2 vuorokaudessa. Tarkista tarkempi maksuaikataulu vielä luotonantajan sivuilta jos et ole varma.

Kuinka hyvä Bondora on verratuna kilpailijoihin?

Kustannukset: Bondoran lainapalvelun nimelliskorot ovat todella edulliset, mutta todelliset vuosikorot saattavat vaihdella. Palvelu perustuu vertaislainaamiseen, jossa jokainen sijoittaja määrittelee lainan korkonsa itse. Lainan todellinen vuosikorko voi siis olla huomattavasti suurempi, joten kannattaa lukaista lainaehdot huolellisesti läpi.

Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelu on tavoitettavissa vain sähköpostitse ja vastauksen saaminen saattaa tästä syystä kestää jopa useamman tunnin.

Lue lisää aiheesta:
Bondora | Nopeelaina.fi

Sain Bondoralta juurikin tuon 12% koron, mahtavaa palvelua ja nopeaakin vielä.

Jarkko

58v

Arvostelut

Arvosanamme yrityksestä Bondora on erinomainen. Bondoran lainapalvelussa on paljon hyvää, kuten esimerkiksi edulliset lainakorot ja useat lainatarjoukset yhdellä hakemuksella. Ainoa negatiivinen asia on vaikeasti tavoitettavissa oleva asiakaspalvelu.