Pikavippi

Pikavippi voi olla edullinen kun sen kilpailuttaa netissä. Edullisemmat pikavipit varmistavat ettet maksaa liikaa rahaa lainastasi. Munlaina on kilpailuttanut kaikki uusimmat pikavipit jo vuodesta 2019. Voit hakea pikavippejä aina 50 eurosta jopa 5000 euroon ja suurempia pikalainoja jopa 60 000 euroon asti ilman vakuuksia. Hakemusten lähettäminen on maksutonta ja onnistuu suoraan verkossa.

Vertaile pikavippejä vertailun avulla! Valitse tarvitsemasi lainasumma ja takaisinmaksuaika ja valitse sinulle parhaiten sopivat luotonantajat..

5/5

Lainasumma
100 – 60 000€

Korko
4,19 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1 – 4000€

Korko
0 – 20%

Laina-aika
3 – 54kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
500 – 10 000€

Korko
13,9 – 20%

Laina-aika
3 – 60kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000€

Korko
4,5 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 5000€

Korko
20%

Laina-aika
12 – 34kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000€

Korko
4 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 10 000€

Korko
13,9 – 19,9%

Laina-aika
13 – 80kk

Arvostelu
Lue lisää

Lainavertailun tulokset ovat vain suuntaa-antavia ja perustuvat palveluiden sivustoilla ilmoittamiinsa tietoihin.

Pikavipit - Netin nopeimmat pienlainat

Pikavippi on tyypillisesti pikavippipieni vakuudeton pikalaina, jonka saamiseen ei tarvita vakuuksia tai takauksia ja joka sopii arjen yllättäviin rahoitustarpeisiin. Se on ylivoimaisesti markkinoiden nopeiten saatava laina, joka maksetaan heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen ilmoitetulle tilille.

Huolimatta sen negatiivisesta tai kyseenalaisesta julkisuudesta, joka johtuu puhtaasti sen saamisen helppouden aiheuttamista maksuhäiriöistä Suomessa on pikavippi edelleen yksi parhaimmista lainamuodoista mitä nopeisiin luottoihin ja lainoihin tulee.

Laina-aika vaikuttaa merkittävästi pikavippien kustannuksiin.

Vaikka laina maksetaan pääsääntöisesti takaisin enintään muutamassa kuukaudessa on nykyään pikavipeille on saatavissa myös pidempiä maksuaikoja. Laina kannattaa kuitenkin maksaa mahdollisimman nopeasti takaisin. Pikavippien hinnoissa esiintyy suuria eroja, joten vertailu on kannattavaa!

Pikavipit ovat hyvin yksinkertainen lainamuoto, mutta silti lainanhakijoilla riittää välillä ihmeteltävää. Me kerromme sinulle tärkeimmät asiat kuten:

 • Miten pikavippiä käytetään
 • Mikä on pikavipin todellinen vuosikorko
 • Mistä pikavipin kulut muodostuvat
 • Kuinka lainaa haetaan ilman vakuuksia nopeasti
 • Miksi pikavippi on suosittu

Mikä on pikavippi?

Pikavippi on vakuudeton lyhytaikainen laina, joka voi olla suuruudeltaan aina 50€ – 5000€. Pikavipit mielletään kulutusluotoiksi ominaisuuksiensa perusteella. Pikavippien hakeminen tapahtuu sähköisesti verkossa, jonka jälkeen rahat siirretään lainanhakijan tilille välittömästi. Koska maksuaika pikavipeissä on hyvin lyhyt (2 – 16 viikkoa) verrattuna muihin lainatuotteisiin sen todellinen vuosikorko voi nousta jopa yli 20%. Tästä syystä laina-aika on hyvä pitää maltillisena etteivät kulut pääse yllättämään.

Munlaina.fi apuna pikavippien vertailuun

Munlaina.fi kokoama lista pikavippejä ja muita lainoja tarjoavista palveluista on käytössäsi koska tahansa helposti ja nopeasti.

Silmäilemällä läpi Suomen lainantarjonnan saat riittävän tilannekatsauksen hakeaksesi pikavippiä heti.

Munlaina.fi:

 • Vertailee lainantarjoajat puolueettomasti
 • Antaa riittävän yleiskuvan pikavippien ja lainojen kustannuksista
 • Saat edulliset pikalainat ja vipit nopeasti ja luotettavasti
 • Voit hakea yhtä tai useampaa lainaa kerralla

Lainan hakeminen on siis tehty mahdollisimman helpoksi, sillä se on monelle lainan ottajalle välillä turhan hankalaa ja aikaa vievää.

Usein kysyttyä:

Mitä pikavippi maksaa?

Pikavipit ovat yleensä aina kalliimpia kuin muut lainamuodot, mutta nopeudella on aina hintansa. Edullisimmat pikavipit voivat kuitenkin yllättää luotonhakijan positiivisesti, sillä osa lainanhakijoista on ilmoittanut saaneensa lyhytaikaista lainaa jopa alkaen 4% korolla.

Mikä on pikavippien ikäraja?

Pikavipit ovat lainatuotteita, joka tarkoittaa että vähimmäisikärajavaatimus on 18-vuotta. On kuitenkin joitakin poikkeustapauksia joissa saatetaan edellyttää yli 20 vuoden vähimmäisikää.

Onko pikavippi turvallinen lainamuoto?

Kaikki pikavipit joita esittelemme näillä sivuilla ovat Etelä-Suomen aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin kuuluvia vakavaraisia ja luotettavia lainayhtiöitä.

Mitä pikavippi vertailu auttaa?

Pikavippi vertailu auttaa selvittämään, mikä luotonantaja myöntää pikalainoja kaikkein edullisimmilla kuluilla. Vertaileminen on nopeaa ja jo pienellä silmäilyllä voi tehdä merkittäviä säästöjä.

Miten haen pikavippiä Munlainalta?

Munlaina.fi on lainavertailupalvelu, joka toimii puolueettomasti kuluttajien ja luotonantajien välissä. Emme itse myönnä pikavippejä, mutta tarjoamme puolueetonta vertailudataa kuluttajille. Näin he voivat tehdä taloudellisesti järkeviä päätöksiä lainaamisen suhteen ja löytää parhaimman lainan.

Pieni pikavippi voi olla yllättävän kallis vaihtoehto

Kun haetaan lainaa ilman vakuuksia törmätään aina lyhytkestoisiin lainatuotteisiin joita kutsutaan nimillä pikalaina tai pieni pikavippi.

Pikavippi tunnetaan myös nimillä pikalaina tai pikaluotto tai pienlaina, jonka takaisinmaksuaika on poikkeuksellisen lyhyt verrattuna muihin lainatuotteisiin, mutta niin ovat myös lainattavat summatkin.

Tämän kulutusluottojen tyylisen lainatuotteen kanssa ei tarvitse olla syytä hakea lainaa eikä takauksia lainalle tarvitse antaa.

Pikavippien takaisinmaksu tapahtuu kuukausierissä aivan kuten muissakin lainoissa. Tämän kuukausierän suuruus riippuu siitä, mitä olet sopinut luotonantajan kanssa etukäteen lainasopimuksessa.

Lainan pääomittaminen on hyvä tapa selvittää lainankokonaiskustannukset lisäämällä lainasta kertyvät korot koko laina-ajalta lainattavaan summaan. Maksat siis aina enemmän takaisin kuin lainattava summa oli.

Esimerkki:

Lainaat 500€ neljän kuukauden maksuajalla 10% todellisella vuosikorolla. Lainan kokonaishinnaksi muodostuu 12,5 € eli takaisinmaksettavaa kertyy 512,5 €. Kuukausilyhennykset ovat tässä tapauksessa 128,13 €.

Lainakustannuksista on helppo pysyä kärryillä, sillä moni lainantarjoaja pitää sivuillaan nykyään pikavippi laskuria, joka laskee syöttämilläsi tiedoilla tulevat kuukausierät ja kokonaiskustannukset sekä sen mistä ne kertyvät.

On olemassa myös ilmainen pikavippi vaihtoehto, joka tarkoittaa että asiakas voi saada lainan maksutta jos hän asioi ensimmäistä kertaa palvelussa.

Näin uudet asiakkaat voivat saada korotonta ensilainaa lainapalvelun kokeilemiseen.

Pikavippi nopeasti tilille

Pikavipit ovat tarkoitettu juuri tilanteisiin joissa tarvitset rahaa nopeasti ja tiedät, että voit maksaa lainan kokonaan takaisin sovitussa määräajassa.

Monet käyttävät näitä tuotteita palkkapäivälainoina. Tilanteissa joissa palkka on tulossa vasta kahden viikon kuluttua, mutta tarvitset rahaa juuri nyt voi pienen rahasumman lainaaminen olla ratkaiseva vaihtoehto etenkin jos laskuja on maksettavana.

Pikavippien korkeammat lainakustannukset johtuvat pelkästään niiden helposta saatavuudesta ja lyhyestä laina-ajasta.

Lyhytaikaisten pienlainojen lainaaminen voi olla riskialtista luotonantajille ja aiheuttaa luottotappiota. Tämän takia laina on hinnoiteltava sen mukaisesti, että myös luotonantaja voi tehdä voittoa. Jos mietitään niin ei 1000 € kulutusluotto 4 kuukauden maksuajalla ja pienellä korolla ei kuulosta luotonantajan korivssa lupaavalta.

Munlaina auttaa pitkälti vertailemaan lainoja maksuttomasti, mutta lopulliset lainaehdot on tarkistettava aina lainasopimuksen tekemisen yhteydessä.

Lainojen todellinen vuosikorko kertoo mitä laina tulee kokonaisuudessa maksamaan kaikki kulut huomioiden.

Mitä korkeampi todellinen vuosikorko on sitä enemmän laina tulee maksamaan. Kannattaa siis valita lainantarjoaja joka tarjoaa mahdollisimman matalaa vuosikorkoa.

Lainaehtojen tarkistaminen ennen lainasopimuksen allekirjoittamista on todella tärkeää. Älä allekirjoita lainasopimusta kiireessä vaan lue ehdot huolellisesti läpi.

Koska lainatarjoukset eivät koskaan ole sitovia ennen kuin lainasopimus on allekirjoitettu, ei tarvitse kiirehtiä.

Jos kuitenkin käy niin, että allekirjoitat sopimuksen, mutta lainaehdot eivät lainkaan miellytä voit vedota kuluttajansuojalakiin ja käyttää 14 vuorokauden peruutusoikeutta ja pyytää lainan peruutusta ja rahojen palautusta. Tällaisissa tilanteissa ota yhteyttä heti asiakaspalveluun.

Paras pikavippi - löydä sopiva laina

Olet varmasti tässä kohtaa hakenut jo lainaa useammasta palvelusta, mutta joka kerta törmänny liian korkeisiin korkoihin tai lainaehdot eivät miellyttäneet.

Paras pikavippi on löydettävissä vain ottamalla silmäys koko Suomen lainamarkkinoista ja vertailemalla tarjontaa. Sitä paremman tarjouksen saat mitä parempi maksukykysi on. Näin varmistat, että saat myönteisen luottopäätöksen.

Näin saat varmasti lainaa ja edullisemmin:

Täytä lainahakemus huolellisesti

Lainahakemusta täyttäessäsi täytä joka ikinen kohta huolellisesti ja oikeilla tiedoilla, huijaaminen ei hyödytä lainkaan, sillä luotonantaja voi tarkistaa tietosi muusta lähteestä. Lähetä vapaaehtoisia liitteitä maksukykyysi liittyen jos mahdollista.

Hae lainaa yhteishakijan kanssa

Hae lainaa yhdessä toisen henkilön kanssa. Luotonantajan silmissä tapa nostaa pisteitäsi huomattavasti ja he pystyvät tarjoamaan edullisempaa lainaa paremmilla ehdoilla. Etenkin suuremmissa lainoissa suosittelemme tätä ehdottomasti.

Maksat aikaisemmat lainat pois jos voit

Jos sinulla on aikaisempia lainoja jotka ovat vielä avoinna maksa ne pois, jos vain pystyt. Luotonantajat kysyvät onko sinulla aikaisempia lainoja ja jokainen laina heikentää mahdollisuuttasi saada uutta lainaa. Siksi velat kannattaa pyrkiä maksamaan pois ennen uuden lainan ottamista.

Koska useat pikalainat voivat olla kalliita voi lainojen yhdistäminen tuoda lohtua tilanteisiin joissa ote taloudesta on saattanut heikentyä.

Pikavippi kokemuksia - alku ja loppu

Vippi voi parhaimmillaan olla yksi helpommista tavoista pikavippien historiasaada rahaa nopeasti käyttöön, mutta maksuaikojen pidentyessä voivat kustannukset koitua erittäin kalliiksi. Amerikassa palkkapäivälainat eli Payday loans ovat olleet kovassa huudossa jo viimeiset 50 vuotta.

Palkkapäivälainat ovat pieniä lainoja jotka on tarkoitus maksaa takaisin seuraavana palkkapäivänä. Alunperin nämä vaativat palkkatodistuksen lähettämisen luotonantajalle, jotta he tiesivät että palkka on varmasti tulossa. Myös laina-ajat olivat vain yhden kuukauden mittaisia.

Kun verrataan näitä amerikkalaisia palkkapäivälainoja Suomessa tarjoilla oleviin pikavippeihin huomataan, että Suomessa ehdot ja kustannukset ovat huomattavasti löyhempiä. Lainoja vastaan ei välttämättä tarvitse edes lähettää palkkatodistusta. HS jukaisi kirjoituksen pikavippien sääntelystä.

Jos sinua kiinnostaa voit lukea lisää pikavippi kokemuksia ja tarinoita netissä. Monilla keskustelufoorumeilla on otettu esiin arka aihe, joka liittyy pikavippeihin ja velkaongelmiin.

Pikavippi kokemukset

Tärkeintä on ymmärtää korkojen merkitys lainoja hakiessa ja miten kustannukset kumuloituvat laina-ajalle.

Esimerkiksi:

Maksat 300€ lainan 3 kuukausierässä, korko on 10%, avausmaksu 20€ ja tilinhoitomaksu 4€/kk. Lainakulut ovat 42 euroa ja todellinen vuosikorko on 14%.

Lainaa maksettaessa nopeus on valttia, sillä korot ja kulut kertyvät lähes kokonaan maksuajasta.

Koska lainoissa on yleensä useita muita kuluja on järkevämpää tarkastella todellinen vuosikorko mittaria. Se on ainoa mittari lainoissa, joka laskee mukaan myös muut lainasta aiheutuvat kulut.

Katsotaan miten laina-aika vaikuttaa, jos laina maksettaisiin takaisin vasta 2 vuoden kuluttua:

300€ laina 24 kuukausierässä, korko 10%, avausmaksu 20€ ja tilinhoitomaksu 4€/kk. Lainakulut ovat 179 euroa ja todellinen vuosikorko on 29,8%.

Kun laina-aikaa pidennettiin 2 vuoteen, nousi todellinen vuosikorko yli kaksinkertaisesti. Joka tarkoittaa, että lainan hinta nousi tuplasti.

Lainojen vertailemisessa on siis eritäin tärkeää löytää juuri se sopiva laina, sillä luotonantajien lainatarjousten välillä on huomattavia eroja.

Onneksi Suomen lainsäädäntö on tiukka ja toi alle 2000 euron pikavippien korkokaton ensin 50% ja myöhemmin 20%.

Pikavipit ovat erinomainen vaihtoehto lyhytaikaiseen rahoitukseen, mutta pidempiaikaiseen rahoitukseen taas kulutusluotot jotka tarjoavat lainaa ilman vakuuksia ovat parempia.

Pienlainojen tarve ei kuitenkaan koskaan katoa, sillä aina ihmisillä on tarve äkillisesti saada rahoitusta. Tähän paras lääke on tietenkin helposti ja nopeasti saatavat pikavipit.

Jos lainanhakijana kaipaat kuitenkin joustavampaa lainaa voi olla parempi tutustua jatkuviin tililuottoihin eli joustoluottoihin.

Pikavippi nopeasti

Kuinka nopeasti pikavipin voi sitten saada? Onko palkkapäiväsi vasta tulossa vai onko sinulla maksamattomia laskuja joiden eräpäivä kolkuttaa jo ovella? Nämä rahoitustarpeet on paikattavat hakemalla lainaa heti ilman vakuuksia.

Perinteiset pankit käyttävät hakemusten käsittelyyn useita päivä, joka poissulkee ne heti kättelyssä. Siksi netistä haettava pikalaina on parempi vaihtoehto.

Nettilaina on helppo ja nopea saada, koska voit tehdä sähköisen hakemuksen kännykällä tai tietokoneella kotisohvalta ilman takaajia tai vakuuksia.

Pikavipit ovat edelleen yksi Suomen suosituimmista rahoituksen muodoista. Nopeasti haettavien pikalainojen tarve ei lopu koskaan. Pikavippien ylivoimainen kilpailuvaltti on ollut lainaa heti tilille termin käyttäminen.

Tässä kohtaa pohdit kuitenkin, että kuinka nopeasti lainarahat sitten oikeasti maksetaan ja voiko itse vaikuttaa lainan saannin nopeuteen.

Voinko nopeuttaa rahojen saamista tililleni

Varsinkaan pikavippien kohdalla prosessia harvoin pystyy enää itse nopeuttamaan, sillä lainat jo muutenkin poikkeuksetta maksetaan minuuteissa.

Monelle luotonantajalle tämä on ainoa tapa saada asiakkaita käyttämään heidän palveluitaan ja he ovatkin valmiita lainaamaan rahaa nopeasti jo samana päivänä.

Ferratum, Rahapalvelu, Haenyt ja Blue Finance tarjoavat rahansiirtoja jo muutamassa tunnissa, joissakin tapauksissa siirto tehdään jo vartissa. Jos päädyt käyttämään lainapalvelua, joka toimittaa lainahakemuksesi eteenpäin saatat joutua odottamaan jopa 1 – 3 arkipäivää.

Kun valitset jonkin esittelemistämme pikavipeistä saat lainaa ilman vakuuksia parhaimmillaan jopa heti.

Vertailuun ei tarvitse käyttää aikaa, sillä halvin lainatarjous saattaa löytyä jo ensisilmäyksellä. Laina maksetaan tilillesi yleensä nopeasti kun olet lähettänyt lainahakemuksesi.

Suurin osa luotonantajista antaa alustavan luottopäätöksen heti siitä, onko päätös myönteinen vai kielteinen, osa saattaa antaa päätöksen sähköpostilla, tekstiviestillä tai sovelluksessa.

Muista katsoa että käytössä on sama pankki

Muista katsoa, että luotonantajalla on käytössä samapankki kuin sinulla mikäli haluat, että laina maksetaan välittömästi.

Joissakin tapauksissa jos käytössä on eri pankki voi rahojen siirtäminen esimerkiksi pienempiin tai ulkomaisiin pankkeihin kestää jopa 3 – 5 pankkipäivää, joten nopea luottopäätös ei tässä kohtaa auta.

Osa luotonantajista tarjoaa myös lisäpalveluna Express siirtoa, joka tarkoittaa että lainan välitön siirtyminen käyttöösi varmistetaan. Tämä on varma tapa saada rahaa heti tilille.

Helppo pikavippi joka ei vaadi liitteitä

Lähes kaikki luotonantajat pystyvät tarjoamaan tänäpäivänä välitöntä lainapäätöstä, joka tarkoittaa että lainapäätös annetaan usein jopa muutamassa minuutissa.

pikavippivertailuTämä onnistuu vain siitä syystä, että lainaa haetaan sähköisesti ja lainan tarkistaminen tehdään sähköisesti.

Eli kun täytät lainahakemusta sinun tulee kirjautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella vahvistaaksesi henkilöllisyytesi.

Lue lisää: Sähköiset maksutavat (Suomen Pankki).

Pikavipit eivät vaadi liitteitä siitä syystä, että he käyttävät usein Instantor palvelua apunaan, joka antaa koneellisesti automaattisen luottokelpoisuusarvion perustuen henkilön taustatietoihin kuten tuloihin ja ikään.

Tarvitaan vain merkintä lainahakemusessa, että suostut käyttämään kyseistä palvelua luottoarvion antamiseksi. Muuten joudut odottamaan manuaalista tarkistusta, joka saattaa viedä useita tunteja.

Joissakin tapauksissa kielteisen luottopäätöksen saaminen voi olla harmillista. Voit kokeilla kuitenkin parantaa luottokelpoisuuttasi seuraavasti:

 • Hae lainaa ytheishakijan kanssa
 • Voitko osoittaa maksukykysi jollakin toisella tavalla
 • Tarkista asiakastietorekisteristä onko sinulla maksuhiriömerkintä
 • Hae vippi toisesta palvelusta

Munlaina kilpailuttaa kaikki pikavipit jotta sinun on helpompi tehdä taloudellisia päätöksiä. Vuosittain Suomen markkinoille tulee useita uusia lainapalveluita jotka ovat valmiita lainaamaan rahaa toinen toistaan edullisemmin.

Palvelumme käyttäminen ei maksa mitään, etkä myöskään sitoudu mihinkään. Kaiva siis verkkopankkitunnukset ja etsi sopiva luotonantaja koska tahansa ja missä tahansa.