Koroton Pikavippi

Koroton pikavippi on nimensämukaisesti pikavippi, jossa ei ole lainkaan korkoa, palkkioita tai muitakaan kuluja.

Tyypillisesti korottomat pikavipit ovat vain uusille asiakkaille, mutta melko usein luotonantajat järjestävät uusiutuvia lainakampanjoita. Koroton pikavippi on ehdottomasti järkevä valinta, jos et ole aikasemmin hakenut lainaa kyseiseltä taholta.

Suurin koroton pikavippi on tällä hetkellä Ferratumin tarjoama, jopa 2000 euroa 30 vuorokauden maksujalla.

5/5

Lainasumma
1 – 4000€

Korko
0%

Laina-aika
1kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
50 – 4000€

Korko
0%

Laina-aika
1kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 5000€

Korko
0%

Laina-aika
1kk

Arvostelu
Lue lisää

Tiedä myös nämä korottomasta pikavipistä

Koroton pikavippi on siis täysin ilmainen koroton laina, mutta vain jos maksat sen ajallaan takaisin. Takaisinmaksuajan kanssa kannattaa siis olla erityisen tarkka. Jos et maksa pikavippiä takaisin ajallaan, muuttuu koroton pikavippi tässä tapauksessa normaaliksi pikavipiksi. Eli varmista ennen kuin otat lainan, että maksat sen ajallaan takaisin.

Korottomia pikavippejä myönnetään sen takia, että pikalainaa myöntävät yritykset saavat houkuteltua uusia asiakkaita. Ne eivät siis tee voittoa tällä tavoin, vaan toivovat että asiakas palaisi uudestaan heille.

Koroton pikavippi on erinomainen lainatuote, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Koroton pikavippi sopii myös hyvin uuden luotonantajan testaamiseen ilman riskiä. Kun kaikki korottomat pikavipit on käytetty voi kuluttaja valita mielestään parhaiten palvelleen yhtiön.