ferratum

Ferratumin suosituin tuote Ferratum joustava on 2000 euron tililuotto, jossa maksat kulut ja korot vain nostamastasi summasta.

Ferratum joustavan uudet asiakkaat saavat mahtavan etuuden.  ensimmäinen nosto kuluitta.

ostosraha logo

Ostosraha on ratkaisu kuluttajien kulutusluotto tarpeille. Ostosrahalta voit hakea kulutusluottoa aina 400 eurosta 3000 euroon asti.

Ostosraha on suosittu luotonantaja, juuri edullisten korkojensa ansiosta. Hae helposti netistä!

bondora

Bondoralta voit hakea lainaa 500 – 10 000 euroa. He ovat palvelleet jo satoja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita. Bondora on vertaislaina palvelu, jossa lainat tulevat sijoittavilta yksityishenkilöiltä.Tämän takia Bondora pystyy tarjoamaa erittäin edullisia luottoja.

bluefinance logo

Blue Finance lainapalvelusta voit hakea joustavaa luottoa jopa 5000 euroon asti. Nyt uudistunut lainapalvelu on entistäkin edullisempi.

Bluefinance myöntää joustoluottoa 5000 € asti .

credit24 logo

Credit24 tunnetaan luotettavuudesta sekä edullisista lainapalveluista. Credit24 toimii ikäänkuin luottokorttina, käytettävissä 100 – 400 euron luottorajan, josta voi nostaa tilille rahaa omien tarpeiden mukaan. Kulut määräytyvät nostetun luoton mukaan.

credigo logo

Credigo on rahoituspalvelu, jonka kautta voit hakea lainaa 100 – 2500 euron  väliltä, 6 – 60 kuukauden maksuajalla. Credigon myönnettävät lainat ovat kertaluonteisia summia, joka tekee kulujen ymmärtämisestä helpompaa.

bigbank logo

Bigbank on lainoihin ja talletuksiin erikoistunut pankki, joka on perustettu Virossa vuonna 1992. Suomessa BB on toiminut 2009.

Bigbank on parempi vaihtoehto perinteisille pankeille, koska se on joustavampi ja nopeampi lainantarjoaja.

ege logo

Ege on ollut alalla jo useimpia vuosia ja on yksityinen lainanantaja. Ege on rantautunut suomeen 2009 vuoden alussa ja toi mukanaan osaamista ulkomailta.  Ege lainaa heti 100 – 2800 euroa, 2 – 12 kuukauden maksuajalla. Lainaa voi hakea netistä ilman vakuuksia

fellowfinance logo

Fellow Finance tunnetaan pohjoismaiden suurimpana joukkorahoituspalveluna. Palvelu myöntää kulutusluottoja 500 – 15 000 € ilman vakuuksia tai takaajia, sekä maksuajaksi voi valita 2 – 7 vuotta. 

komplettbank logo

Komplett Bank on lanseerattu vuonna 2004, eikä se ole mikä tahansa pikalainapalvelu, vaan oikea norjalainen pankki. Komplett bank on hyvä vaihtoehto moneen eri rahoitustarpeeseen. Lainaa voi hake 1000 – 50 000 euroa ilman kiinteää maksuaikaa. 

Lendo logo

Lendo toimii lainojen vertailu- ja yhdistämispalvelu. Lainaa voi hakea 500 – 60 000 euroa ja maksuajaksi voi valita 1 – 15 vuotta.  Yhdistä jo tänään! 

 

laina.fi logo

Laina.fi palvelu on täysin uudistunut voit nyt hakea lainaa 2000 – 10 000 euroa, jopa 84 kuukauden takaisinmaksuajalla. Korko max. 20%!

 

käyttöraha logo

Käyttöraha on Komplett Bankin kanssa yhteistyötä tekevä lainapalvelu. Käyttörahan myöntämät lainat ovat kaikki Komplett bankin alla olevia lainatuotteita. Lainaa voi hakea helposti 1000 – 50 000 euroa. Lainan takaisinmaksu on joustavaaa, sillä voit maksaa kuukaudessa ainoastaan lainan korot. 

luottopalvelut logo

Luottopalvelut on uusi joustoluottoa tarjoava palvelu, jonka kauta voit avata luottotilin ja tehdä nostoaja luottorajan puitteissa. Lainapalvelu ei sisällä piilokuluja, koska maksat vain kulut nostamastasi summasta. Lainaa voi hakea 100 – 400 euroa, 3 – 36 kuukauden maksuajalla. 

lainaamo logo

Lainaamon kautta voi hakea edullista lainaa pienempään tai suurempaan tarpeeseen helposti maksuttomalla lainahakemuksella. Haettavat lainasummat on 500 – 20 000 euroa, 2 – 10 vuoden maksuajalla. 

 

1.9.2019 lopettaneet lainapalvelut

ekstraluotto logo

Ekstraluotto on luotettava ja juostava lainapalvelu ilman vaikeita hakemuksia sekä epäselviä piilokustannuksia. Lainaa voi hakea 100 – 2100 euroa, 1 – 101 kuukauden maksuajalla. Lainahakemuksen voi lähettää netissä kellon ympäri.

Lopettanut (1.9.2019)

suomilimiitti.fi ilmainen laina

Suomilimiitti on tunnettu markkinoiden suurimmasta kuluttomasta ja korottomasta ensilainasta. Jopa 1000 euroa!

Laina on siis täysin kuluton jos maksat sen takaisin eräpäivään mennessä

Lopettanut (1.9.2019)

everyday logo

Everydayn kautta otettu joustoluotto ei sisällä kiinteitä vuosimaksuja eikä muita piilokuluja. Lainaa voi nostaa omien tarpeiden mukaan joko pienissä tai suurissa erissä luottorajan puitteissa. Lainaa voi hakea 20 – 2000 euroa, 1 – 44 kuukauden maksuajalla.

Lopettanut (1.9.2019)

Euroloanin myöntämä lainatuote on täysi-ikäisille suunnattu luottotili. Luottotililtö voit nostaa rahaa milloin tahansa. Voit hakea luottotilin käyttöösi jo tänään, sen avulla paikkaat arjen rahoitustarpeesi kädenkäänteessä.

Lopettanut (1.9.2019)

vivus

Vivus myöntää uusille asiakkailleen 10 – 4000 euroa ilman korkoja ja kuluja, nykyiset asiakkaat voivat hakea pikalainaa 10 – 2010 euroa.Vivuksen pikalainaa voi hakea ympäri vuorokauden, hakeminen tapahtuu netissä olevalla hakemuksella.

Lopettanut (1.9.2019)

lainasto logo

Lainaston kautta voi hakea lainaa kaikkiin eri elämäntilanteisiin. Lainasto joustoluotto on jatkuva, joten maksat korot otetun  summan mukaan.

Joustoluottoa voi hakea 2000 – 3000 euroa, 3 – 34 kuukauden maksuajalla. 

Lopettanut (1.9.2019)

fixura logo

Fixura on vertaislainapalvelu, josta yksityiset henkilöt hakeavat lainaa muilta yksityisiltä henkilöiltä. Lainasumman voi itse päättää 1000 – 10 000 euron väliltä, 2 – 5 vuoden maksuajalla. Lainan koron sekä takaisinmaksujana voi itse valita.

Lopettanut (1.9.2019)

 

Aasa logo

Aasa.fi on myöntänyt vakuudetonta lainaa jo vuodesta 2010 lähtien. Hakemuksen täyttäminen onnistuu helposti netissä olevalla lainahakemuksella. Saat lainapäätöksen heti. Lopettanut (1.9.2019)

 

creditstar logo

Creditstar myöntää käyttöön henkilökohtaisen luottotilin, johon ei tarvita vakuuksia tai takaajia.Lainaa voi nostaa 50 – 2000 euroa tilille oman luottorajan puitteissa. Lainan hakeminen onnistuu netissä ilmaisella hakemuksella.

Lopettanut (1.9.2019)

 

Lainapalvelut 2019

Ennen lainan hakemista kannattaa tutustua lainaa tarjoaviin lainapalveluihin. Näin lainaehdot eivät pääse yllättämään ja lainan haku säilyy turvallisena. Lisäämme tälle sivulle lainapalveluita, jolloin pääset tutustumaan lainoihin etukäteen.

Yläpuolella on muutamia luotonantajia jotka kuuluvat kategoriaan – Suomen suosituimmat lainapalvelut 2019

Mikä on paras lainapalvelu?

Paras lainapalvelu riippuu siitä, minkälaista lainaa etsit. Monelle lainasta parhan tekee sen edulliset kustannukset, kuten esimerkiksi korottomien pikavippien suosio on osoittanut. Toki maltillista korkoa akuutteihin rahoitustarpeisiin saa lähes kaikilta luotonantajilta. Mutta käydään lyhyesti läpi minkälainen laina sopii juuri sinulle.

Joustoluotto – Joustava laina pitkällä takaisinmaksuajalla, korot kertyvät usein vain nostamastasi lainasummasta. Voit tehdä uusintanostoja sitämukaan kun maksat lainaa takaisin.

Pikavippi – Nopeaa pikalainaa äkillisiin tarpeisiin. Korot ovat usein suuremmat kuin joustoluotoissa, mutta pikavipin saa lyhyen hakemuksen jälkeen tilille välittömästi. Koko summan kerralla.

Kulutusluotto – Kulutusluotto on nimensä mukaisesti tarkoitettu kulutuksen. Se maksetaan usein kerralla tilille ja on suuruudeltaan tyypillisesti 500 – 70 000 euroa. Sen korot ovat huomattavasti pikavippiä edullisemmat.

Lainapalveluiden suosio tilastollisesti – mitä suositaan eniten?

Pikavipit ja pienlainat
Osuus kaikista netin kautta haetuista lainoista 50%
Joustoluotot
30%
Kulutusluotot
20%

Voidaan siis päätellä, että kuluttajat suosivat kaikista eniten pikavippejä. Loput lainat koostuvat tasaisesti kulutusluotoista ja joustoluotoista.

Vertaa

Voit vapaasti vertailla sivustollamme tarjolla olevia lainatuotteita, katso mikä sopii juuri sinulle.

Hae

Pääset täyttämään lainahakemuksen yhdellä klikkauksella. Helppoa, eikö?

Säästä

Tarkkaan valittu luotonantaja ja oikea lainatuote - säästät satoja ellei tuhansia euroja!