Laina heti

Lainaa kaikkiin arjen tarpeisiin helposti Munlainan avulla. Internetissä toimii useita lainapalveluita, jotka myöntävät lainoja automaattisen tarkistuksen perusteella heti hakemuksen jälkeen. Normaalisti jos haluaisit itse etsiä kyseiset lainapalvelut sinun tulisi lukea käyttöehdot läpi ja katsoa tarkistetaanko luottokelpoisuus Instantor-palvelua apuna käyttäen. Me teimme tämän työn puolestasi ja listasimme vain ne lainapalvelut jotka myöntävät lainoja heti tilille. Varmista, että sinulla on vieressäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne niin pikavippi on hetkessä käytössäsi.

Nämä palvelut maksavat lainat välittömästi lähetettyäsi hakemuksen

Alapuolella olevaan listaan on kerätty kaikki luotonantajat jotka maksavat lainoja nopeasti. Järjestys ei perustu suosioon, ylimpänä on uuden asiakkaan tarjouksen omaavat luotonantajat ensin syystä, että moni hakee lainaa ensimmäistä kertaa jolloin tarjoukset kannattaa lunastaa heti.

ferratum
5/5

maksettavat lainasummat:
1 – 4000 euroa

luoton korko:
0 – 20%

maksuaikaa:
3 – 54 kk

Ikävaatimus:
21 vuotta

Ferratum on suuremman luokan tekijä kuluttajaluototuksessa ja toimii tänä päivänä lähes koko Euroopan alueella. Palvelusta voit hakea joustavia rahoitusratkaisuja arjen kaikkiin tilanteisiin. Lainaa nyt heti Ferratumilta ja paikkaa arjen taloudelliset ongelmat!

  • Uusille asiakkaille kuluton ja koroton laina jopa 30 vuorokautta!
limiitti
5/5

maksettavat lainasummat:
100 – 10 000 euroa

luoton korko:
13,9 – 19,9%

maksuaikaa:
8 – 80 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Limiitti, joka tunnetaan nykyään myös nimella Saldolimiitti myöntää joustavaa rahoitusta nuoremmillekkin lainanhakijoille.

ostosraha logo
5/5

maksettavat lainasummat:
400 – 3000€

luoton korko:
19,9%

maksuaikaa:
12 – 36kk

Ikävaatimus:
20 vuotta

Ostosraha tarjoaa yhtä Suomen edullisimmista kulutusluotoista. Palvelu on ehdoton ykkösvaihtoehto, jos lainan tarve on enintään 3000 euroa ja vähintään yli 400 euroa.

5/5

maksettavat lainasummat:
100 – 5000 euroa

luoton korko:
20%

maksuaikaa:
12 – 34kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Blue Finance kasvattaa suosiotaan vuosivuodelta niin sijoittajien kuin luottoa hakevienkin keskuudessa. Tarjolla useita eri tuote vaihtoehtoja.

bondora
5/5

maksettavat lainasummat:
500 – 10000 euroa

luoton korko:
9%

maksuaikaa:
3 – 60 kk

Ikävaatimus:
18 vuotta

Bondora on alunperin Virosta peräisin oleva luotonantaja, joka myöntää keskikokoista luottoa. Lainat maksetaan nopeasti ja ovat suhteellisen edullisia ja kilpailukykyisiä muiden vastaavien palveluiden kanssa. Ainoa ero on pienempi ikäraja.

Tärkeää muistaa:

Jotta saisit lainan mahdollisimman nopeasti käyttöösi varmista, että sinulla on käytössäsi verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Ja vielä ehkä tärkeämpi huomio nopeaan lainaa on: varmista, että sinulla ja luotonantajalla on käytössä sama pankki, muutoin rahan siirtyminen vie poikkeuksetta muutaman pankkipäivän. Nykyään onneksi suurimmalla osalla luotonantajista on käytössä pikasiirto kaikkiin yleisimpiin pankkeihin, kuten OP, Nordea, POP, Danske Bank, Ålandsbanken, Aktia tai Säästöpankki.

Kysymyksiä ja vastauksia aiheesta: lainaa heti

Voiko työtön saada lainaa heti?​

Kyllä. Työtön voi saada lainaa heti tililleen siinä missä muutkin lainanhakijat. Toki osa luotonantajista vaatii säännölliset palkkatulot, mutta pienemmissä lainasummisa tämän ei pitäisi olla ongelma.

Voidaanko lainaa myöntää maksuhäiriöiselle tai luottotiedottomalle?

Valitettavasti tähän ei ole yhtä selvää vastausta. Jotkin luotonantajat varsinkin jos lainaa haetaan ulkomailta tai virosta voivat myöntää luottoa myös merkinnän omaaville. Lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen ei kuitenkaan vaadi aikaa ja saat lopullisen päätöksen vain hakemalla.

Opiskelija tarvitsee lainaa heti tilillensä, onnistuuko?

Kyllä onnistuu. Opiskelijan tulot ovat tietysti rajalliset, mutta myös heillä on mahdollisuus saada tarvittava summa pikalainaa, jos oma opintolaina ei ole mahdollisuus. Opiskelijalle myönnettävät lainasummat kuitenkin jäävät vain noin 2000 euron suuruisiksi.

Mistä lainaa heti tilille?

Vastaus löytyy sivun yläosassa olevasta taulukosta. Listasimme kaikki tällä hetkellä toimivat lainapalvelut jotka maksavat lainat heti pankkitilillesi. Näin saat rahaa käyttöön heti parhaimmillaan ilman korkoja ja kuluja.

Voiko lainaa saada heti myös pitkällä maksuajalla?

Lainaa voi varsin hyvin saada heti tililleen myös pidemmälläkin maksuajalla. Usein kuitenkin lainojen tarvitsee olla suurempia kuin 3000 euroa, jotta pidemmät maksuajat olisivat suotuisia myös luotottajalle.

Lainaa heti tilille

Tarvitsen lainaa heti on yleinen lause johon törmää kun joku tarvitsee pikaista rahoitusta. Usein ensimmäinen lainapalvelu johon kuluttaja törmää saattaa olla jopa kallein kustannuksiltaan. Me halusimme helpottaa kuluttajan asemaa ja listata kaikki mahdolliset lainat jotka voi saada heti tilille hakemuksen jälkeen olipa summa sitten 100,200,300,500,1000 tai jopa 5000 – 10000 euroa. Vaikka tarvittava lainasumma oliskin suurempi voidaan laina silti maksaa nopeasti. Tyypillisesti kuitenkin 20000 euron lainoissa saa odottaa keskimäärin 1 – 3 vuorokautta ennen kuin rahat näkyvät tilillä.

Suoraan netistä ilman vakuuksia

Kaikki esittelemämme lainat ovat vakuudettomia eli et tarvitse lainaa hakeaksesi tai saadaksesi lainaa lainkaan vakuuksia tai takaajia. Lisäksi kaikki yläpuolella mainitut palvelut toimivat verkossa, lainan hakeminen näistä palveluista vie keskimäärin 3 minuuttia hakemuksen täyttäminen mukaan lukien.

Pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella

Tarvitset lainaa hakeaksesi vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Näitä tietoja käytetään kirjautuessasi täyttämään hakemuksen jotta sinut pystytään tunnistamaan.

Lainaa ilman liitteitä

Saat haettua lainan ilman liitteitä lähes kaikilta internetissä toimivilta rahoituslaitoksilta. Jos päätät hakea lainaa perinteisiltä pankeilta varaudu toimittamaan liuta liitteitä ja tositteita (palkkatodistus, kulut ja maksuhäiriöt). Verkossa toimivat pankit ovat tässä suhteessa erittäin ketteriä sillä liitteiden sijaan käytössä on automaattinen luottoarvio, jonka käyttöön sinun tarvitsee vain antaa lupa.

Lainaa heti 18v - 19v

Alaikäraja lainanhakijalle on 18 vuotta, eli lainaa hakevan henkilön tulee olla täysi ikäinen. Nuoren lainanhakijan kohdalla lainatarjonta on melko rajoittunutta, mutta kun verrataan 18 ja 19 vuotiaan lainamahdollisuuksia nähdään, että muutama vuosi ikää lisää ja suuremmat kulutusluotot ovat mahdollisia, joskin hakijan täytää tarkkaan harkita onko nyt järkevä ajankohta ottaa lainaa. 18 tai 19 vuotias lainanhakija voi saada lainaa jopa 5000 euroa tarvittaessa.

Vaikka laina maksetaan nopeasti voi se olla edullinen

Se, että laina maksetaan heti tilille ei vaikuta lainan kokonaiskustannuksiin ellei luotonantajalla erikseen ole hinnastoa “express-palvelulle”. Edullisin laina on tietysi ilmainen. Useampi luotonantaja tarjoaa tällä hetkellä lainaa heti ilman korkoa, tosin hakijan tulee olla uusi. Eli hän ei ole aikaisemmin hakenut luottoa kyseiseltä palvelulta. Jos olet uusi lainanhakija hae siis korotonta lainaa heti!

Luotonantaja Lainasumma Lainakulut (14 - 30vrk) Hae lainaa
1 - 4000 €
0 €
100 - 5000 €
0 €

Lainaa heti 24h - aina avoinna 24/7

Kaikki verkossa toimivat lainapalvelut vastaanottavat lainahakemuksia kellon ympäri. Joitakin rajoituksia tietysti on kuten esimerkiksi se, että lainoja voidaan maksaa tilille lain mukaisissa aikarajoissa eli 07:00 – 23:00 välisenä aikana myös viikonloppuna tai varsinkin sunnuntaina. Yö aikaan lainaa ei siis voida maksaa, ellei sinulla ole voimassa oleva joustoluottosopimus, mutta tämä on asia erikseen josta voit lukea halutessasi lisää. Hae lainaa nyt heti ja kun huomenna heräät on tilisi saldo luoton verran korkoeampi! Näin sinun ei tarvitse menettää yö-unia ajatellen miten maksan laskuni tai mistä saan lainaa heti.

Lainan hakeminen onnistuu vaivattomasti puhelimella

Luotonantajien sivut on tehty mobiilikäyttöisyys etusijalla. Tämän ansiosta lainan hakeminen onnistuu helposti myös puhelimella tai halutessasi tekstiviestillä. Tekstiviestillä voidaan kuitenkin vain nostaa lainaa ja tämä vaatii voimassa olevan luottosopimuksen, joten ensimmäinen lainahakemus on tehtävä palvelun sivuilla johon pääset yläpuolella olevasta taulukosta klikkaamalla “hae lainaa” painiketta.