Lainasto

Lainasto - Rahoitusratkaisu moneen tarpeeseen!

lainasto logo

Perustiedot:

  • Vuosikorko: Määräytyy lainasumman sekä lainavaihtoehdon mukaan. 
  • Lainasummat: saat käyttöösi 2000 euron luottorajan jonka puitteissa voit nostaa rahaa tilillesi 10 – 2000 euroa.
  • Saat rahat tilillesi heti, kun käytössäsi ovat seuraavat pankit: Aktia, Danske Bank, Nordea, Osuuspankki, POP pankki, S-Pankki tai Säästöpankki.

Vaatimukset:

  • Vähintään 18 vuoden ikä.
  • EI maksu-tai luottohäiriömerkintöjä. 
  • Luottotiedot kunnossa.
  • Suomen kansalainen.

Lainasto lyhyesti

Lainasto on suomalaisten suosima tuttu sekä turvallinen lainapalvelu. Palvelu tarjoaa lainaa niin pienempää kuin suurempaan tarpeeseen. Pienemmät lainasummat vahtelevat pikavippi 100 – 400 euroa sekä isoimpina lainoina ovat jopa 5000 euron joustoluotto ja kulutusluotto.

Lainaston pikalaina on hyvä ratkaisu arjen äkillisiin pieniin menoihin. Valittuasi itsellesi sopivan lainasumman, saat rahat tilillesi jopa 10 minuutissa. Lainasumma pikalainoissa on 100 – 400 euroa, 12 kk maksuajalla. Maksuerä tapahtuu kuudessa samansuuruisessa erässä.

Lainaston joustoluotto on taas hyvä vaihtoehto harkittuihin menoihin tai vaikka hätävara rahastoksi. Summa joustoluotossa 100 – 3000 euron luottoraja. Voit nostaa luottorajan puitteissa joko vain 100 euroa tai koko 3000 euroa kerrallaan. Joustoluoton ensimmäinen nosot on ilmainen.

Lainaston viimeisimpänä muttei vähäisempänä lainatuotteena on kulutusluotto, jonka suuruus on jo 2000 – 5000 euroa. Kulutusluoton takaisinmaksuaika on 12 – 36 kuukauden väliltä.

Miten haen Lainaston kautta?

Näin haet lainaa: 

1. Ennen lainan valitsemista, tutustu vaihtoehtoihin sekä hinnastoon.
2. Valitse itsellesi sopiva lainasumma. Pikalaina on hyvä vaihtoehto pienempään rahoitustarpeeseen, joustoluotto jatkuvaan rahantarpeeseen ja kulutusluotto isompiin harkittuihin menoihin.
3. Siirry lainahakemuksen täyttämiseen tunnistautumalla palveluun mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla.
4. Täytä hakemuksessa pyydetyt henkilötiedot ja lähetä hakemus.
5. Alustavan lainapäätöksen saat aina heti sekä rahat siirtyvät tilillesi n. 10 minuutin kuluessa hyväksytystä hakemuksesta.

Ikärajat vaihtelevat lainavaihtoehdoista ja summista riippuen 18 – 21 vuoden välillä. Tutustu lainaehtoihin ennen päätöksen tekoa.

Kulut muodostuvat seuraavasti:

  • Kulut määräytyvät lainasumman sekä lainavaihtoehdon mukaan. 

Olin satasen tarpeessa ja päädyin lainaston sivuille, yksinkertainen hakuprosessi sekä kohtuullinen takaisinmaksuaika. 

Satasen tarpeessa

Arvostelut

Asiakaspalvelu
Hinta
Ehdot
Helppokäyttöisyys