Kokemuksia Ferratumin tarjoamista pikalainoista

Kokemuksia Ferratum lainoista on löydettävissä verkossa lähes jokaisella keskustelupalstalla.

Luottokortit voivat kuluttajista tuntua hankalilta käyttää tai saada käyttöönsä. Ferratum tarttui tilaisuuteen toisesta näkökulmasta ottamalla käyttöön digitaalisen luottokortin eli joustoluoton. Ferratumin tarjoama joustava luotto on mainio tapa nostaa rahaa käyttöönsä aina kun tarve yllättää.

Ketkä voivat hakea Ferratumin tarjoamaa pikalainaa?

Ferratumin tarjoama edellämainittu pikalaina tunnetaan paremmin nimellä Ferratum-joustava. Laina myönnetään luottorajana, joka voi olla enintään 4000 euroa. Tämän 4000 euron puitteissa asiakas voi nostaa rahaa käyttöönsä kirjautumalla Ferratumin Omat sivut osioon oikealla ylänurkasta olevasta oranssista painikkeesta mobiililaitteella tai tietokoneella.

Sivuston navigointi on tehty erittäin helppokäyttöiseksi ja yksinkertaiseksi. Yhtä selkeä on myös lainahakemus, jonka pääsee täyttämään “hae joustavaa” painikkeesta Ferratumin etusivulla.

Hakijan tulee täyttää seuraavat ehdot saadakseen lainaa

  • Lainanhakijan on oltava 20-vuotias.
  • Hakijalla ei saa olla aikaisempia merkintöjä maksuhäiriöistä.
  • Hakija tarvitsee verkkopankkitunnukset tai minkä tahansa operaattorin mobiilivarmenteen.

Mitä tietoja Ferratum-joustava lainahakemuksessa kysytään?

Monet lainapalvelut vaativat tositteita tuloista, omaisuudesta tai aikaisempien velkojen määrästä, mutta Ferratum toimii eri tavalla. Koska kyseessä on niin sanottu pikalaina vaaditaan Ferratumin hakemuksessa vain olennaiset tiedot lainanhakijasta eikä liitteitä tarvitse toimittaa.

Hakemuksessa kysytään seuraavat asiat:

  • Nimi (etunimi, sukunimi)
  • Yhteystiedot ( sähköpostiosoite ja puhelinnumero)

Kun olet vahvistanut lukeneesi ja hyväksyneesi Ferratumin tietosuojakäytännön pääset seuraavaan vaiheeseen, tunnistautumiseen.

Tunnistautumisvaiheessa sinun tarvitsee kirjautua järjestelmään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Hakemuksen jälkeen.. Miten käytän Ferratumin joustava luottoa?

Kun olet lähettänyt lainahakemuksen Ferratumin käsiteltäväksi saat lainapäätöksen muutamassa minuutissa. Jos kyseessä on ensimmäinen kerta kun haet lainaa Ferratumilta varaudu siihen, että rahansiirto tapahtuu 7 – 23 välisenä aikana.

Asiakkaille joilla on jo Ferratumilla tili voidaan siirrot suorittaa myös yö-aikaan, eikä 7 – 23 aikamääre koske heidän nostojaan.

Kun myöntävä luottopäätös lainahakemukselle on annettu maksetaan rahat 15 minuutin kuluessa hakijan ilmoittamalle tilille. Lainanhakuprosessi on tehty asiakkaita ajatellen, jonka takia siitä on karsittu kaikki ylimääräiset aikaa vievät prosessit pois.

Ferratumbank.fi joustoluoton käyttö on helppoa

Ensimmäinen nosto maksetaan tilille automaattisesti, mutta jatkossa nostot on itse suoritettava kirjautumalla Ferratumin sivuille lainapäätöksen yhteydessä saamillasi tunnuksilla. Tarkista kuinka paljon sinulla on luottoa käytettävissä, valitse nostettava lainasumma ja paina hyväksy.

Jokaisen lyhennyksen yhteydessä palautuu takaisinmaksettu rahasumma luottorajaasi käytettäväksi.

Mistä Ferratumin kautta haetun lainan kulut muodostuvat?

Ferratumin lainoissa ei ole lainkaan piilokuluja eikä avaus tai nostopalkkioita peritä. Lainan kulut muodostuvat nimelliskorosta 19,97 prosenttia nostetulle lainalle ja tilinhoitomaksuista 12€ kuukaudessa. Ferratum-joustavan todellinen vuosikorko voi olla enintään 29,79 prosenttia.

Lainan lyhentäminen tapahtuu kuukausittain valitsemallasi lyhennyksellä, minimilyhennys vähintään 40 euroa tai 3 prosenttia avoimesta lainasaldosta.

Ferratum tarjoaa monta eri tapaa maksaa lainalyhennykset kuten Trustly, Paysafe, puhelin tai Paytrail. Paytrail on käytössä kun maksat laskut Ferratumin asiakastilin kautta.

Huomaa jos maksat puhelimella ei laskua peritä puhelinlaskunyhteydessä vaan lasku veloitetaan maksukortiltasi.

Voit helposti tutustua lainan kustannuksiin ja mahdollisiin lyhennysvaihtoehtoihin Ferratumin verkkosivuilla olevalla lainalaskurilla.

Ferratumin sivuilta otettu kuvankaappaus lainalaskurista.

Korvaako joustavat lainat perinteiset pikavipit?

Ferratumin kaltaisten joustavaa lainaa tarjoavien yhtiöiden suosio on kasvanut räjähdysmäisesti. Kuluttajat ovat ihastuneet rahoitustuotteisiin jotka voi ottaa käyttöönsä heti kun tarve iskee. Se onnistuu parhaiten voimassa olevan joustoluotto-tilin avulla, jossa maksetaan kuluja vain nostetusta luotosta.

Kun verrataan kuluja joustoluottojen ja perinteisten pikavippien välillä huomataan, että pikavipit saattavat olla jopa kalliimpia koska koko lainasta maksetaan kerralla kulut.

Kokemuksia Ferratumista voi löytää tuhansittain verkosta

Koska Ferratum on suuri toimija koko Euroopassa ja pohjoismaissa on kokemuksia helppo löytää. Keräsimme kokemuksia Ferratumista ja teimme yhteenvedon plussista ja miinuksista. Palvelu sai runsaasti kehuja nopeudesta ja selkeästä hinnoittelusta.

Lisäksi erikoismaininnan ansaitsee joustavuus, joka korostuu lainan takaisinmaksun suhteen etenkin jos asiakas tarvitsee maskuvapaita kuukausia oman talouden hallintaan.

Plussat:
  • Edullinen ja nopea pikalaina joustavalla maksuajalla
Miinukset:
  • Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Kuka tai ketä on Ferratumbank.fi lainapalvelun takana?

Ferratumin lainapalvelu on nykyään Maltalla sijaitsevan Ferratum Bank p.l.c omistama ja operoima. Yhtiö on suomalaisen vuonna 2005 perustetun Ferratum Oyj:n tytäryhtiö. Suomessa toimintansa aloittanut yritys toimii kansainvälisesti jo yli 23 maassa.

Aikaisempi verkkotunnus oli Ferratum.fi, mutta vaihtui järjestelyiden myötä Ferratumbank.fi:ksi.

  • Asiakaspalvelu puhelimitse on paksutonta numerota 0800 166 208
  • Sähköpostiosoite on asiakaspalvelu@ferratumbank.fi

Yhtiö on vakavarainen ja luotettava rahoitusyhtiö jonka tietoja tai tunnuslukuja voi tarkemmin lukea esimerkiksi Suomen Asiakastieto Oy:n sivuilta.

Tietoja on poimittu seuraavasta lähteestä: