Kulutusluotto

Aloita kulutusluottojen vertailu alla olevalla työkalulla! Valitse haluamasi lainasumma ja työkalumme löytää sinulle sopivimmat luotonantajat.

5/5

Lainasumma
100 – 60.000€

Korko
4,19 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
500 – 70.000€

Korko
4,19 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
1000 – 60.000€

Korko
4,19 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
2000 – 60.000€

Korko
4,19 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

5/5

Lainasumma
100 – 60 000€

Korko
4 – 20%

Laina-aika
12 – 180kk

Arvostelu
Lue lisää

Lainavertailun tulokset ovat vain suuntaa-antavia ja perustuvat palveluiden sivustoilla ilmoittamiinsa tietoihin.

Mikä on kulutusluotto?

Kulutusluotto on laina, jonka käyttökohde on nimensämukaisesti kulutus. Kulutusluotosta voidaan käyttää myös muita nimiä kuten lomalaina, autolaina tai remonttilaina. Kulutusluotot voivat olla jopa 60 000 euron suuruisia 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Suomen lainamarkkinat tarjoavat laajan skaalan mahdollisuuksia hakea erinäisiä kulutusluotto tuotteita. Kulutusluottojen hinnat vaihtelevat suuresti.

Laina on kulutusluotto jos sen käyttökohde on kulutus. Myös kauppojen tarjoamat osamaksusopimukset voidaan mieltää kulutusluotoiksi. vertaile lainoja ennen kuin teet hakemuksen.

Suomessa kulutusluottojen suosio on kasvanut tasaisesti keskimäärin 3,7% vuodessa. Tyypillisin summa kulutusluotolle on Suomessa 15 000 euroa.

Kulutusluotot kasavattavat suosiotaan joka vuosi, kyseisiä tuotteita käytetään toiseksi eniten pikavippien ja joustoluottojen jälkeen.

Kulutusluotto netistä nopeasti

Nykyään lähes kaikkia lainatuotteita saa haettua helposti ja nopeasti internet yhteydellä. Lainahakemuksen täyttäminen vie vain minuutteja. Kun puhutaan suuremmista lainasummista, vertailemisen tärkeys korostuu.

Miten haen kulutusluottoa

Kulutusluoton hakeminen on helppoa. Katso taulukostamme edullisin luotontarjoaja ja siirry heidän sivuilleen painamalla “hae lainaa”-painiketta.

Luoton korko ja kulut määräytyvät hakijan perusteella tai kiinteästi jokaiselle sama. Asiakaskohtainen korko riippuu luotonantajan sinule tekemästä riskiarvioinnista, jossa arvioidaan maksuhistoriasi ja lasketaan takaisinmaksukyky.

Kulutusluottoa hakiessa kannattaa kiinnittää huomiota myös mahdollisiin avaus- ja palvelumaksuihin. Todelliset kulut näet kun lähetät lainahakemuksen ja katsot tarjousta. Sitä ennen voit vapaasti käyttää sivuillamme olevaa vertailua, josta löydät halvimmat vaihtoehdot nopeasti.

Kulutusluoton takaisinmaksaminen

Ennen kuin haet kulutusluottoa budjetoi oma lainanhakemisesi ja laske paljonko saat tuloja ja pystytkö maksamaan lainan takaisin missä aikataulussa. Jos ilmenee pienintäkään ongelmaa takaisinmaksussa suosittelemme ottamaan yhteyttä luotonantajaan, jotta voidaan sopia uudesta maksuaikataulusta.

Kyseinen budjetointi on helppo tehdä vaikkapa tietokoneen excel ohjelmassa, johon lasket omat tulosi ja menosi. Näin vältyt lainanhakemisen sudenkuopilta tehokkaasti ja lainaaminen ei aiheuta ongelmaa.