Lainojen yhdistäminen

Lainojen yhdistäminen tarkoittaa lyhykäisyydessään aikaisempien lainojen takaisinmaksamista yhdellä uudella edullisemmalla lainalla. Voit hakea uuttaa edullista lainaa pyytämällä tarjouksen yhdistelylainasta yhdellä hakemuksella yli 30 pankista.

Hae lainaa heti ja yhdistä vanhat lainasi uuteen edullisempaan lainaan täysin ilmaiseksi. Voit säästää lainojen yhdistelyllä jopa tuhansia euroja samantien.

omalaina.fi

Yhdistelylaina:
100 – 60 000€

Maksuaika:
12 – 180kk

Ikäraja:
18v

Yhdistelylaina:
1000 – 60 000€

Maksuaika:
12 – 180kk

Ikäraja:
20v

bigbank logo

Yhdistelylaina:
1000 – 50 000€

Maksuaika:
12 – 120kk

Ikäraja:
22v

Yhdistelylaina:
2000 – 60 000€

Maksuaika:
12 – 180kk

Ikäraja:
20v

Yhdistelylaina:
500 – 70 000€

Maksuaika:
12 – 180kk

Ikäraja:
18v

Usein kysyttyä lainojen yhdistämisestä:

kenelle lainojen yhdistäminen sopii?

Lainojen yhdistäminen sopii kaikille kenellä on esimerkiksi ennen uutta lainsäädäntöä otettuja lainoja tai muuten vain useampia pienempiä lainoja.

Onko lainojen yhdistäminen maksutonta?

Lainojen yhdistäminen on maksutonta nyt ja aina. Saat yhdellä hakemuksella heti useita tarjouksia yläpuolella esitellyistä palveluista.

Kuka voi hakea yhdistelylainaa?

Yhdistelylainaa voi hakea kuka tahansa 18-vuotta täyttänyt henkilö joka haluaa tehdä lainaamisesta halvempaa.

Mikä on paras yhdistelylaina?

Paras yhdistelylaina on tietysti edullisin laina, joka selviää vain pyytämällä lainatarjoukset.

Lainojen yhdistäminen on aina järkevää

Onko sinulla useita lainoja lainojen yhdistäminentällä hetkellä joita maksat takaisin kuukausittain. Onko sinun vaikea pysyä kärryillä mistä ja mitä maksat kuukausittain? Tuntuvatko lainojen kulut ja korot epäoikeudenmukaisilta?

Jos vastasit edellä mainittuihin kysymyksiin kyllä kannattaa aloittaa lainojen yhdistäminen heti tutustumalla yläpuolella oleviin palveluihin jotka tarjoavat edullista yhdistelylainaa.

Täytä ja lähetä lainahakemus palveluun ja saat useita tarjouksia yhdistelylainasta heti eteesi. Voit säästää jo tänään tuhansia euroja tulevista lainakustannuksista ilman kuluja!

Miten yhdistän lainat?

Ensimmäiseksi tarkastele nykyisiä lainojasi ja laske kuinka paljon sinulla on lainaa vielä jäljellä. Tarkista myös paljonko maksat lainaa takaisin kuukausittain ja kuinka suuri lainan korko on. Näillä tiedoilla siirry täyttämään hakemus lainojen yhdistämisestä maksuttomasti johonkin tai kaikkiin yläpuolella mainituista palveluista ja katso ovatko uudet tarjotut lainat edullisempia ja parempia ehdoiltaan kuin nykyiset lainasi.

Jos näin on, kannattaa lainatarjous hyväksyä heti ja maksaa aikaisemmat lainat pois samantien kun rahat ovat tililläsi.

Mitä lainoja kannattaa yhdistää?

Kaikkein suurimmat säästöt lainojen yhdistämisessä tehdään kun alla on useita pienempiä lainoja esimerkiksi pikavippi tai korkea korkoinen kulutusluotto. Kun tälläisiä lainoja yhdistetään säästetään aikaa, rahaa sekä vaivaa sillä useiden lainojen hallinointi on hankalaa ja maksut epäselviä. Yhdellä uudella edullisemmalla lainalla parannat talouttasi ja lievität lainoista aiheutuvaa stressiä kun pystyt tarkalleen budjetoimaan myös lainasi.

Aiheesta muualla: sortter.fi/yhdista-lainat