Pikavippi lasku sähköpostiin

Pikavippi lasku sähköpostiin

Moni ei halua enää perinteisiä paperikirjeitä varsinkaan pikavippiyhtiöltä ja toivovatkin saavansa laskut suoraan sähköpostiin. Tähän voi olla monia syitä, mutta me keskitymme kertomaan sinulle mistä lainaa kannattaa hakea / mitä kannattaa tehdä jotta saat pikavippilaskut suoraan sähköpostiisi. Ja hei onhan se jo itsessään ympäristöteko jolla säästetään luontoa!

Laskut ovat myös helpompia hoitaa kun ne tulevat suoraan sähköisesti. Näin yksikään paperikirje ei huku ja kaikki on mustaa valkoisella.

Varmista nämä asiat

Esittelemme alapuolella ne lainapaikat jotka toimittavat pikavippilaskut pääsääntöisesti sähköpostilla. Huomioi kuitenkin, että osa lainapalveluista on sellaisia joissa sinun tulee lainahakemuksen yhteydessä tai lainapalvelun käyttöliittymästä napauttaa rasti ruutuun: haluan laskut sähköpostilla. Vaihtoehtoisesti osa näistä alapuolella esitellyistä lainapalveluista lähettääkin ainoastaan sähköpostilaskun, mutta jos haluat paperilaskun merkitse rasti ruutuun. Esimerkiksi Credigo toimittaa paperilaskut haluttaessa täysin maksuttomasti.

5/5

Ferratum lainapalvelun avulla saat pääsääntöisesti laskun sähköpostilla, joskus on kuitenkin täytynyt napauttaa luottosopimuksen jälkeen avautuvilta omilta sivuilta rasti ruutuun sähköpostilaskuille. Ferratumilta voit hakea joustoluottoa 1 – 2000 euroa 3 – 54 kuukauden takaisinmaksuajalla. Uudet asiakkaat saavat kokeilla palvelua 30 vuorokauden ajan ilmaiseksi.

5/5

Ostosraha lainapalvelu tarjoaa kulutusluottoa 400 – 3000 euroa jopa 3 vuoden takaisinmaksuajalla. Kun haet lainaa täältä on automaattisesti sähköpostilaskutus päällä. Voit poistaa tai ottaa sen käyttöön koska tahansa kirjautumalla palveluun lainahakemuksen jälkeen.

5/5

Ege on helppo ja yksinkertainen ratkaisu pikavippeihin. Ege myöntää lainaa 100 euroa 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Kokonaiskulut 100 euron vipille ovat alle 7 euroa. Laskut toimitetaan pääsääntöisesti vain sähköpostilla.

omalaina.fi
5/5

Omalaina.fi auttaa sinua löytämään sopivan lainan jos et ole vielä sitä itse löytänyt. He kilpailuttavat tehokkaasti kaikki lainat 100 – 60 000 euroa yli 30 pankissa ja rahoituslaitoksessa. Kun teet lopullisen luottosopimuksen valitsemasi luotonantajan kanssa tarkista luotonantajalta, että laskut toimitetaan sähköpostilla.

Katso että laskusi eivät jää maksamatta

Vaikka laskut tulisivatkin sähköpostilla ovat ne silti varsin helppo unohtaa tai ne saattavat joutua roskapostien keskelle josta niitä ei huomaa. Voit koska tahansa kirjautua edellämainittuihin palveluihin ja katsoa nykyisen lainasaldosi ja laskutuksen. Muista myös, että vaikka laskut tulevatkin sähköpostilla jos unohdat maksaa yhden erän tai maksat hieman myöhässä saattaa tehokas muistututskirje kantautua kotiovellesi asti nopeasti. Pidä siis huoli, että maksat lainasi takaisin ajallaan.

Lasku sähköpostiin

Melkein jokainen lasku toimitetaan sähköpostiin huolimatta siitä mikä on tilattu palvelu. Sähköpostiin laskun saaminen on hyvä muistutus eikä laskut näin pääse unohtumaan.

Jos joku palvelu ei lähetä laskuja sähköpostiin oletusarvoisesti kannattaa ehdottomasti valita laskujen toimitustavaksi myös sähköposti perinteisten kirjeiden lisäksi.

Nykyään myös luonnon huomioonottaminen on mukauttaunet laskutustoimintaa siten, että perinteiset paperilasku maksavat ylimääräistä.

Hyvin tyypillinen on 5 euron toimitusmaksu, joka on erittäin kallis kun otetaan huomioon esimerkiksi 12 kertaa vuodessa saapuvat kirjeet.

Tällä sivulla esitellyiltä lainapalveluita saat oletusarvoisesti laina laskut sähköpostiin, ilman että yksikään kirje tipahtaa postilaatikosta.