Vivus

vivus

Vivus on 4finance Oy:n omistama lainatuotemerkki, joka painottaa toiminnassaan nopeutta, vastuullisuutta ja turvallisuutta. Vastuullisena luotonantajana he arvioivat maksukykysi jokaisen lainahakemuksen yhteydessä siten, että taloudellinen tilanteesi ei asetu vaaraan.

Hae vakuudetonta lainaa Vivukselta heti saat lainapäätöksen samantien!

Yleistiedot Vivus lainasta:

Vivus.fi lainapalvelu on yksi Suomalaisten pikalainaajien kestosuosikeista. Palvelu tarjoaa mahdollisuuden saada lainaa jopa muutamassa minuutissa. Lainaa ilman vakuuksia voi hakea 300 - 600 euroa kiinteällä 20 prosentin vuosikorolla. Lainan takaisinmaksaminen tapahtuu 4 erässä 4 kuukauden takaisinmaksuajalla.

Hae selkeää pikalainaa heti Vivukselta!

Plussat:
  • Helppokäyttöinen & nopea.
  • Joustava takaisinmaksu.
  • Lainapäätös ja maksu heti.
Miinukset:
  • Suurin myönnettävä laina vain 600 euroa.
  • Rippuu valitusta palvelutasosta kuinka nopeasti laina on käytössä.

Vivus kysymyksiä:

Kuka voi hakea Vivus  lainaa?

Vivukselta voi hakea lainaa jos olet vähintään 20-vuotias henkilö, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on kiinteä 20 prosenttia. Näet helposti mitä lainasi tulee maksamaan Vivus.fi sivuilla olevasta laskurista.

Voinko maksaa lainan nopeammin?

Lähtökohtaisesti takaisinmaksu tapahtuu 4 erässä 4 kuukauden aikana, mutta voit halutessasi maksaa koko lainan takaisin kerralla jo etuajassa.

Kuinka nopeasti laina on käytössä?

Lainarahojen siirtäminen tilille tapahtuu valitsemasi palvelutason mukaisesti. Jos valitset alimman palvelutason siirto voi viedä 1 - 3 päivää riippuen pankistasi. Tarkista vielä ennen lainahakemuksen lähettämistä maksuaikataulu jos tarvitset lainaa heti.

Miten haen lainaa vivukselta?

Siirry Vivus.fi palvelun sivuille ja täytä lainahakemus. Saat lainapäätöksen nopeasti, Lainahakemuksen jälkeen rahat siirretään tilillesi valitsemasi palveluntason mukaisesti, parhaimmillaan laina voi olla tililläsi jo 15 minuutissa.

Palvelu sopii erinomaisesti akuuttiin rahoituksen tarpeeseen ja onkin erittäin suosittu pikavippi monien lainanhakijoiden keskuudessa.

Lue lisää aiheesta:

Vivus.fi | Nopeelaina.fi

Hain juuri Vivukselta kuluttoman lainan 400 euroa, palvelu oli nopeaa ja lainahakemukseen vastattiin heti.

Patrik

22v

Arvostelut

Arvosanamme yrityksestä Vivus on erinomainen. Vivus lainapalvelun ehdoton valtti on nopeus, osaava asiakaspalvelu ja toimitusvarmuus. Kun lähetät lainahakemuksen saat päätöksen lainan myöntämisestä heti kättelyssä. Ainoa negatiivinen asia on erillinen maksu rahojen toimitusnopeudesta.