Ostosraha

ostosraha logo

Ostosraha on OPR-Finance Oy:n omistama lainatuotemerkki, joka on erikoistunut pienempiin kulutusluottoihin. He keskittyvät asiakkaisiin tarjoten mahdollisimman joustavia rahoitusratkaisuja peilaten asiakkaan taloudellista tilannetta.

Hae kulutusluottoa ilman vakuuksia heti tilille!

Yleistiedot Ostosraha lainasta:

Ostosraha kulutusluotto on 400 - 3000 euron suuruinen kertalaina, joka maksetaan kerralla asiakkaan tilille. Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain 12 - 36 kuukauden maksuajalla. Lainaajilla on oikeus pitää maksuvapaita tarpeen tullen muutaman kerran vuodessa. Ostosrahaa käytetään myös korvaamaan perinteiset pikavipit pienlainatarpeissa.

Plussat:
  • Edullinen kulutusluotto arjen tarpeisiin.
  • Erinomainen asiakaspalvelu.
Miinukset:
  • Ikärajavaatimus on 21 vuotta.
  • Tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Ostosraha kysymyksiä:

Kuka voi hakea Ostosraha lainaa?

Ostosrahan lainaa voi hakea kuka tahansa 21-vuotta täyttänyt henkilö, joka on asunut Suomessa viimeiset 3 vuotta.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko on 19,9 prosenttia mikä tekee lainasta todella kovan haastajan useammalle pieniä kulutusluottoja myöntävälle yritykselle.

Kuinka nopeasti laina on käytössä?

Lainapäätöksen saaminen kestää noin 15 minuuttia lainahakemuksen lähettämisen jälkeen. Kun päätös on myönteinen maksetaan laina tilillesi heti kokonaisuudessaan.

Miten haen Ostosrahaa?

Ostosraha.fi lainapalvelun käyttö on selkeää ja yksinkertaista. Siirry lainapalvelun sivuille ja täytä lainahakemus. Odota luottopäätöstä, jonka jälkeen saat rahat käyttöösi hetkessä.

Kuinka hyvä Ostosraha on verratuna kilpailijoihin?

Kustannukset: Ostosraha on erinomainen lainapalvelu tänäpäivänä myös kustannuksiltaan. lakiuudistustne myötä lainan korot laskivat jopa puolella!

Asiakaspalvelu: Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin muutamien minuuttien kuluessa. Tavoitat asiakaspalvelun helposti aina kun tarvitset apua.

Lue lisää Ostosrahan lainasta: https://senttilaina.fi/ostosraha/

Vaikuttaa yhdeltä markkinoiden parhaalta sekä edulliselta lainalta. Mielestäni hinnat ovat hyvät, voin suositella.

Enni

31v

Arvostelut

Arvosanamme yrityksestä Ostosraha on erinomainen. Ostsosrahan lainapalvelussa on paljon hyvää muunmuassa, nopeat maksut, mainio asiakaspalvelu ja lainaehdot ovat joustavia ja asiakaslähtöisiä.