Lendo

Lendo logo

Lendo on lainojen vertailupalvelu joka on yhteistyössä monien eri lainayrityksien kanssa. Yhdellä hakemuksella saat monta eri lainatarjousta. Lendo on toiminut suomessa vuodesta 2014 lähtien sekä palvelun kautta lainaa ovat hakeneet jo kymmenet tuhannet suomalaiset. Lendo Oy on osa isompaa Schibsted-konsernia.

Anna Lendon kilpailuttaa lainat puolestasi!

Yleistiedot Lendosta:

Lendon kautta lainaa voi hakea 500 - 60 000 euroa, jopa 1 - 15 vuoden takaisinmaksuajalla. Palvelun avulla pystyt myös kilpailuttamaan lainahakemuksesi ilmaiseksi. Kun lähetät yhden hakemuksen, Lendo lähettää sen kilpailutettavaksi eteenpäin monille pankeille sekä rahoitusyhtiöille. Lendon kautta voit hakea lainaa mihin tahansa tarpeeseen kuten esimerkiksi pikavippijoustoluotto tai kulutusluotto.

Plussat:
  • Vuosikorko alkaen vain 4,5%.
  • Lainaa helposti 500 - 60 000 euroa. 
  • Laina maksetaan tilille allekirjoitetun sopimuksen jälkeen.
Miinukset:
  • Lainatarjouten saaminen saattaa kestää enintään 24h.

Lendo kysymyksiä:

Kuka voi hakea Lendo lainaa?

Lendolta lainaa voi hakea kuka tahansa 18-vuotias Suomen kansalainen.

Mikä on lainan korko?

Lainan korko määräytyy henkilökohtaisesti, mutta nimelliskorko voi olla 4,5 - 20 prosenttia.

Kuinka nopeasti laina on käytössä?

Lainapäätös annetaan heti lainahakemuksen jälkeen. Jos lainapäätös on myönteinen saat useita räätälöityjä tarjouksia jo muutamassa minuutissa!

Miten haen lainaa Lendolta?

  1. Siirry ensin Lendo.fi palvelun verkkosivuille ja täytä hakemuksessa pyydetyt henkilötiedot, mahdolliset velat sekä paljonko lainaa tarvitset.
  2. Täytettyäasi hakemuksen lähetä se eteenpäin.
  3. Lendo toimittaa hyväksytyn hakemuksen kilpailutettaviksi eri pankeille. Saat pankeilta suoraan parhaat tarjoukset sähköpostiisi.
  4. Voit tutustua saamiisi tarjouksiin kotona ja valita itsellesi parhaimman. Jos päätät hyväksyä tarjouksen, allekirjoita lainasopimus.

Paljon hyviä että huonoja tarjouksia, kun osaa valita hyvin ja tarkkaan saa kyllä hyvän lainan myös.

Leila

Arvostelut

Arvosanamme yrityksestä Lendo on erinomainen. Lendo on asiakaslähtöinen palvelu joka todella löytää tarpeisiisi edullisimman ja parhaiten sopivan lainan. Asiakaspalvelu on helposti aina tavoitettavissa.